Müge Anlı'da aranıyordu: 3 yaşındaki Lina'nın cesedi dondurucudan çıktı!

Müge Anlı'da aranıyordu: 3 yaşındaki Lina'nın cesedi dondurucudan çıktı!

Gaziantep'te vahşi bir cinayet Müge Anlı ile Tatlı Sert programında ortaya çıktı. 3 yaşındaki kızlarının fuhuş tacirleri tarafından kaçırıldığını belirten aile, Müge Anlı'ya başvurunca gün yüzüne çıkan acı haberle adeta yıkıldı. Lina Nazlı Erbay'ın cesedi dondurucudan çıktı. Darp edilerek öldürüldüğü tespit edilen küçük Lina'nın katil zanlıları adliyeye sevk edildi.

Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı, kayıp 2 kızını aramak için bir televizyon kanalında canlı yayına katılan anne M.İ. ve eski kocası A.E.'nın verdikleri bilgiler doğrultusunda soruşturma başlattı. Televizyon programına Gaziantep'ten katılan anne M.İ. kendisine fuhuş yaptıran çocukluk arkadaşı ve sevgilisinin, çocuklarını alıkoyduğunu iddia etti.

mm.jpg1,5 yaşındaki Naime

DARBETTİKTEN SONRA DERİN DONDURUCUDA SAKLAMIŞLAR!

Bu sırada canlı yayına telefonla katılan komşusu, M.İ.’nin bir buçuk yaşındaki küçük kızı Naime'nin kendisine bırakıldığı bilgisini paylaştı. Haber alınamayan 3 yaşındaki Lina Nazlı Erbay ise ihbar üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin Seyrantepe Mahallesi’ndeki bir işletmeye düzenlediği operasyonda derin dondurucunun içinde ölü olarak bulundu.

Darbedilerek öldürüldükten sonra derin dondurucuda saklanan çocuğun cesedi incelenmek üzere Adli Tıp Kurumu otopsi merkezine getirildi.

llll.jpg

KATİL ZANLILARI SUSTU

Cinayetle ilgili gözaltına alınan M.T. ve M.A. Adliyeye sevk edildi. Zanlılar, gazetecilerin siz mi yaptınız, neden yaptınız’’ sorularına cevap vermediler.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN