Vakıflar Genel Müdürlüğü burs başvurusu nasıl yapılır? 2019 VGM burs başvuru formu

Vakıflar Genel Müdürlüğü burs başvurusu nasıl yapılır? 2019 VGM burs başvuru formu

Vakıflar Genel Müdürlüğü burs başvuruları Ortaöğretim öğrencileri için başladı. Okulların açıldığı 9 Eylül 2019'dan 9 Ekim 2019'a kadar sürecek olan başvuru süreci, Yükseköğrenim öğrencileri için 15 Eylül - 30 Ekim 2019 tarihleri arasında gerçekleşecek.

Vakıflar Genel Müdürlüğü burs başvurusu nasıl yapılır? sorusunun yanıtı araştırılyor. Vakıflar Genel Müdürlüğü (VGM) tarafından her yıl ortaöğrenim ve yükseköğrenim öğrencilerine eğitim dönemi boyunca burs veriliyor. İlk olarak ortaöğrenim bursu yani ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine yönelik verilen burs için başvurular alınmaya başlandı. Başvurular her yıl okulların açıldığı gün başlar ve bir ay sürer.

VGM ORTAÖĞRENİM BURS BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

2019 yılında ortaöğrenim burs başvuruları 9 Eylül'de başladı ve 9 Ekim'de sona erecek.

Ortaöğrenim burs başvuruları başvuru formu doldurularak alınır.

ORTAÖĞRENİM VGM BURS BAŞVURU FORMU İÇİN TIKLAYIN

ORTAÖĞRENİM BURSU NE KADAR?

Burs almaya hak kazanan ortaöğrenim öğrencilerine her eğitim dönemi boyunca 9 ay (Ekim, Kasım, Aralık, Ocak, Şubat, Mart, Nisan, Mayıs, Haziran) süreyle 60,00 TL burs yardımı yapılır.

YÜKSEKÖĞRENİM BURS BAŞVURULARI NE ZAMAN YAPILACAK?

Vakıflar Genel Müdürlüğü Yükseköğrenim Bursu için başvurular her öğretim dönemi için 15 Eylül – 30 Ekim 2019 tarihleri arasında gerçekleşiyor. Başvurular www.vgm.gov.tr üzerinden başvuru formu doldurularak alınıyor.

YÜKSEKÖĞRENİM VGM BURS BAŞVURU FORMU İÇİN TIKLAYIN

YÜKSEKÖĞRENİM BURSU NE KADAR?

Burs almaya hak kazanan öğrencilere her eğitim dönemi boyunca 8 ay (Ekim, Kasım, Aralık, Ocak, Şubat, Mart, Nisan, Mayıs) süreyle 250,00 TL burs yardımı yapılacak.

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN