Van’da kar tatili açıklaması | 10 Ocak okullar tatil haberleri

Van’da kar tatili açıklaması | 10 Ocak okullar tatil haberleri

Van'da okullar yarın tatil mi? sorusunun yanıtı haberimizde. 10 Ocak okullar tatil haberlerinin detayları haberimizde. Van’da etkili olan kar yağışı nedeniyle bazı ilçelerde okullar tatil edildi. Van'ın hangi ilçelerinde okullar tatil edildi mi? İşte kar tatili haberleri...

Van'da okullar yarın tatil mi? sorusu vatandaşlar tarafından arama motorlarında araştırma yapılıyor.  10 Ocak okullar tatil haberlerini sitemizden takip edebilirsiniz. İşte Van'da kar tatili olan ilçeler ve son dakika kar tatili haberleri...

Van’da etkili olan kar yağışı nedeniyle bazı ilçelerde okullar tatil edildi. Van Valiliğinden yapılan açıklamada; Çatak, Başkale ve Bahçesaray ilçelerinde etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle tüm okulların bugün için bir gün tatil edildiği belirtildi.

19-01/09/vanda-okullar-yarin-tatil-mi-10-ocak-okullar-tatil-haberleri.jpg

970 KÖY YOLU KAPANDI

Van, Bitlis ve Hakkari'de etkisini artıran yoğun kar yağışı hayatı durma noktasına getirirken, 970 yerleşim biriminin yolu kardan kapandı. 

Van, Bitlis ve Hakkari'de 4 günden beri etkisini sürdüren kar yağışı, hayatı olumsuz etkiledi. Kar yağışı nedeniyle Van'da 109 mahalle, 210 mezra, Bitlis'te 297 köy ve Hakkari'de ise 113 köy ile 241 mezranın yolu kapandı. Kar kalınlığı, Hakkari ve Bitlis'te 1 metreyi bulurken, Hakkari'nin Çukurca ilçesinin tek halı sahasının da çatısı çöktü. Van Büyükşehir Belediyesi ve İl Özel İdaresi'ne bağlı karla mücadele ekipleri kapanan köy, mahalle ve mezra yollarını açmak için yoğun bir çalışma başlattı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN