Vergisiz verilmesi beklenen telefonlar! Cem Küçük açıkladı... İPhone hayalleri suya düştü

Vergisiz verilmesi beklenen telefonlar! Cem Küçük açıkladı... İPhone hayalleri suya düştü

Türkiye'de yaşanan en kritik seçimlerde Cumhurbaşkanı adaylarından birçok vaat verilmişti. Bu vaatler arasında en dikkat çekeniyse Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın duyurduğu vergisiz cep telefonu olmuştu. Seçimleri başarıyla kazanan Erdoğan, beklenen müjdeyi paylaştı. Vergisiz cep telefonu vaadi için çalışmalara başladı. İşte tüm detaylar...

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin tamamlanmasıyla birlikte vaatler gündemde yerini alıyor. 14 Mayıs tarihinde ilk tur 28 Mayıs tarihinde ise ikinci turun açıklanmasıyla birlikte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin 13'üncü Cumhurbaşkanı seçildi. Seçimlerin ardından gündeme gelen vaatlere dair detaylar paylaşıldı.

VERGİSİZ CEP TELEFONU MODELLERİ

Seçim sırasında paylaşılan vaatler arasında gençlerin ve öğrencilerin ilgisini çeken detaylar yer alıyor. Seçimlerin ardından geçen süre zarfında beklenen vergisiz telefon vaadi için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan talimat geldi. Öğrencilerin uzun bir süredir beklediği vergisiz cep telefonu vaadi için çalışmalar başladı.

İPhone cep telefonu alma hayali kuran öğrenciler seçimlerden sonra birikim yapmaya başlamışken karşılaştıkları vaziyet karşısında şok oldu. Sosyal medyada konuşulan iddialara göre her telefon için geçerli olmayacak vergisiz telefon satışlarına dair bir beklenti daha paylaşıldı.

tel12.jpg

İPHONE ALACAKLARA KÖTÜ HABER

Gençlerin merakla beklediği vergisiz telefon vaadi için detaylar aktarılmaya devam ediliyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla birlikte detaylar paylaşılırken, çalışmalarında başlandığı vurgulandı.

Yapılan açıklama üzerine vergi muafının hangi cep telefonunda geçerli olacağına dair AK Partili Cem Küçük'ten paylaşım geldi. Türkiye'de üretilen ve montajlanan telefonlarda geçerli olacağı söylenen vergisiz cep telefonları için beklenen modeller ise şu şekilde;

  • Xiaomi: Redmi 9C, Redmi 9T, Redmi Note 10S, Redmi 10 2022,
  • OPPO: A15, Reno 5 Lite,
  • Vivo: Y11s, Y21s, Y53s
  • Samsung: Galaxy A01, Galaxy A21s, Galaxy A30, Galaxy A52, Galaxy,
  • TCL: 20 SE, 20 E, L7,
  • Realme: C21, C21Y, C25 Omix: X300, X500,
  • Tecno Mobile: Camon 16,
  • General Mobile: 21, Poco C40, Phoenix 5G, 24 Pro
  • Casper: VIA X30 Plus, VIA M30 Plus Reeder: S19 Max Pro S OMIX: X5"

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN