VGM burs sonuçları ne zaman açıklanacak? 2019 Vakıflar Genel Müdürlüğü burs başvuru sonuçları

VGM burs sonuçları ne zaman açıklanacak? 2019 Vakıflar Genel Müdürlüğü burs başvuru sonuçları

Ortaöğrenim ve yükseköğrenim şeklinde verilecek olan burs başvuru süreçlerinin tamamlanmasının ardından gözler Vakıflar Genel Müdürlüğü'ne çevrildi.Peki VGM burs başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? Vakıflar Genel Müdürlüğü VGM sonuçları için tarih belli oldu mu?

VGM sonuçları için heyecanlı bekleyiş sürüyor. 9 Ekim tarihinde ortaöğrenim, 30 Ekim tarihinde ise yükseköğrenim burs başvuru sürecinin tamamlanması ile birlikte öğrenciler sonuçların açıklanması için merakla bekliyorlar.

VGM BURS BAŞVURU SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

VGM burs sonuçları için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. VGM burs sonuçları henüz açıklanmadı. VGM burs başvuru sonuçları yine resmi siteden ilan edilecek. Burs başvuru sonuçlarının açıklanacağı tarih ile ilgili net bir açıklama yapılmadı.

VAKIFLAR GENEL MÜDÜRLÜĞÜ BURSU NE KADAR?

Ortaöğrenim öğrencilerine aylık 60,00 TL, yükseköğrenim öğrencilerine aylık 250,00 TL, Türkiye'deki eğitim kurumlarında okuyan yabancı uyruklu yükseköğrenim öğrencilerine ise 500,00 TL burs verilmektedir.

BURSLAR NE ZAMAN ÖDENECEK?

Burs almaya hak kazanan öğrencilere bursları sonuçlar açıklandıktan sonra mümkün olan en kısa sürede ödenir. Burs kazanan öğrencilere tamamlamaları gereken belgeler, hesap numarası açtırma ve diğer işlemler ile ilgili olarak Bölge Müdürlüklerimiz tarafından bilgi verilecektir. İlk burs ödemesi Ekim ayından, ödeme yapılan aya kadar geriye dönük olarak yapılır.

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN