Videotorakoskopi nedir, ne demektir? Sevcan Orhan'a neden videotorakoskopi yapıldı

Videotorakoskopi nedir, ne demektir? Sevcan Orhan'a neden videotorakoskopi yapıldı

Sevilen türkücü Sevcan Orhan’ın yoğun bakıma alınmasının ardından geçirdiği videotorakoskopi operasyonunun ardından videotorakoskopi nedir, videotorakoskopi ne demektir? gibi sorulara yanıt aranıyor. Peki Sevcan Orhan kanser mi, Sevcan Orhan’a neden videotorakoskopi yapıldı? İşte videotorakoskopi ile ilgili detaylar…

Türkücü Sevcan Orhan’a ne oldu, neden videotorakoskopi yapıldı? soruları sorgulanıyor. Türkiye’de sesi ve sempatik tavırları ile tanınan türkücü Sevcan Orhan’ın kanser mi olduğu sorusu gündeme bomba gibi düştü. Önceki gün kaldırıldığı hastanede videotorakoskopi operasyonu yapılan Sevcan Orhan’ın sağlık durumu merak ediliyor. Bunun yanında videotorakoskopinin ne olduğu ne işe yaradığı da en çok aranan konular arasında yer alıyor. İşte videotorakoskopi ile ilgili detaylar…

Videotorakoskopi neden yapılıyor?

Kamuoyunda ‘Felaket Tellalı’ olarak bilinen ve sanat dünyasından verdiği kötü haberlerle adından söz ettiren Onur Akay, Sevcan Orhan’ın özel bir hastanede 'Videotorakoskopi' operasyonu geçirdiğini duyurarak, Orhan'ın sağlık durumunda olumlu gelişmeler olduğunu söyledi. Genelde akciğerde tespit edilen şüpheli kitleden biyopsi örneği almak ya da kitlenin tamamını almak adına videotorakoskopinin yapıldığı biliniyor.

 19-05/20/videotorakoskopi-nedir-ne-demektir-sevcan-orhana-neden-videotorakoskopi-yapildi.jpg

Sevcan Orhan’ın sağlık durumu ile ilgili açıklama

Sevcan Orhan'ın sağlık durumu ile ilgili menajeri Harun Belenkoğulları da sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Sevcan Orhan’ın Etiler’de bir hastanede videotorakoskopi operasyonu geçirdiğini anlatan Belenkoğulları, tedbir için iki gün yoğun bakım servisinde gözlem altında tutulan Sevcan Orhan’ın, sağlık durumundaki olumlu gelişmelerin ardından ‘Normal yatan hasta’ birimlerine alındığını açıkladı.

Sevcan Orhan kimdir?

16 Ağustos 1982’de İstanbul’da doğan Sevcan Orhan, aslen Erzincanlı bir Türk halk müziği sanatçısıdır. Küçük yaşlardan beri bağlama, solfej ve nota eğitimi alan Sevcan Orhan, lise yıllarında bir gazetenin düzenlediği liseler arası Türk halk müziği yarışmasında 3'üncü olarak kendini göstermeyi başarmıştır.

Lise eğitiminin ardından İTÜ Türk Müziği Devlet Konservatuvarı ses eğitimi bölümüne girdi. 2000 yılında Nenni Bebek isimli ilk müzik albümünü çıkardı. İTÜ Türk Müziği Devlet Konservatuvarında üslup ve repertuar dersleri vermektedir. 2012-2013 arası Star TV'de Ayşe Özyılmazel'in ayrılmasından sonra türkücü Alişan ile birlikte 'Alişan ile Sevcan' isimli sabah programını sunmuştur.

2006 yılında bağlama sanatcısı Ümit Yılmaz ile dünya evine girmiştir.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN