Yangında panik yapınca kızını 4. kattan aşağıya attı

Afyonkarahisar'da bir sitede elektrik panosunda çıkan yangın büyük panik yarattı. Olayın şokuna giren bir anne 2 yaşındaki çocuğunu 4. kattan aşağıya vatandaşlar tarafından açılan battaniyeye doğru attı. Korku dolu anlar ise cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

Afyonkarahisar'da bir sitede yangın çıktı. İlk belirlemeye göre yangının sitenin bodrum katındaki kiler bölümünde bulunan elektrik panosundan çıktığı öğrenildi. Yangının bodrum katından üst katlara doğru ilerlemesinin ardından bina sakinleri büyük panik yaşadı. Olay yerine Afyonkarahisar Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’ne ait itfaiye ekipleri sevk edildi. Yangına müdahale için gelen küçük itfaiye aracında merdiven olmayınca, yangın söndürüldükten yaklaşık 15 dakika sonra olay yerine gelen büyük itfaiye aracının merdiveni ile vatandaşlar tahliye edilmeye başlandı.

2 YAŞINDAKİ KIZINI 4. KATTAN AŞAĞIYA ATTI

Olayın şokuna giren bir kadın 2 yaşındaki kızını vatandaşların aşağıya açtığı battaniyenin üzerine attı. Ardından kendisi de atlayan kadının bu hareketi yürekleri ağza getirdi. Sultan Gümüş adlı kadının küçük kızını aşağıya attığı anlar cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı. Küçük kız tedbir amaçlı hastaneye kaldırılırken, durumunun iyi olduğu belirlendi.

BİRÇOK KİŞİ DE YARALANDI

Yangından yaralananların ismi de belli olurken, faciadan dönülen olayda Sultan Gümüş (23), Sevgi Can Kaçar (23), Turgay Akdaş (27) isimli şahıslar 3. ve 4. katlardan atlayarak yaralanırken, Asel Sultan Gümüş (2), Canan Gönül (38), Rasime Özdemir (46), Ümmü Özdemir dumandan etkilenerek hastanelere kaldırıldı. Birol Turhan (51) ise atlayan şahısları müdahale ettiği esnada diz kapağından yaralandı. Sultan Gümüş ve Sevgi Can Kaçar’ın kaldırıldıkları hastanede tedavilerinin devam ettiği ve durumlarının ciddiyetini koruduğu belirtildi.