Yanlış anlama dayağı... Önce arabası gasp edildi, ardından öldüresiye dövüldü

Yanlış anlama dayağı... Önce arabası gasp edildi, ardından öldüresiye dövüldü

Adana'da bir mekana giren silahlı Cumali B., husumetli olduğu kişilerin üzerine mermi yağdırdı. Daha sonra olay yerinde kaçan Cumali B., trafik ışıklarında bekleyen Mehmet İlgin D'nin otomobilini silah zoruyla gasp etti. Saldırıda yaralananların yakınları ise otomobili gasp edilen Mehmet İlgin D.'yi saldırıyı yapan kişi zannedince, talihsiz adamı öldüresiye dövdü.

İddiaya göre, merkez Çukurova ilçesi Turgut Özal Bulvarı'ndaki bir meyhanede bulunan Özgür K, Şiyar A, Rıdvan Ö. ve Yusuf Ö, bir hafta önce tartışarak darbettikleri Cumali B'nin silahlı saldırısına uğradı.

Özgür K. ve Şiyar A'yı tabancayla yaralayarak kaçmaya başlayan Cumali B, bulvarda trafik ışıklarında bekleyen Mehmet İlgin D'ye silah doğrultarak otomobilini gasbedip kaçtı.

Bu sırada Cumali B'yi kovalayan Yusuf Ö. ve Rıdvan Ö. ise Mehmet İlgin D'yi şüphelinin arkadaşı zannederek darbetti.

Özgür K. ve Şiyar A. ile vücudunun çeşitli yerlerinde kırık oluşan Mehmet İlgin D, 112 Acil Servis ekiplerince kentteki çeşitli hastanelere kaldırıldı.

Yusuf Ö. ve Rıdvan Ö'yü gözaltına alan polis, Cumali B'nin yakalanması için çalışma başlattı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN