Yaralı bulunan caretta caretta tedavisinin ardından denize bırakıldı

Yaralı bulunan caretta caretta tedavisinin ardından denize bırakıldı

Çanakkale'de sahilde yaralı bulunan ve Tarım ve Orman Bakanlığı ekiplerince tedavi edilen caretta caretta denize bırakıldı. Bakanlığın Twitter hesabından yapılan açıklamada, "Caretta caretta yaralı halde bulundu, tedavisi yapıldı ve yeniden mavi sulara bırakıldı. Emeği geçen güzel insanlar, iyi ki varlar" denilerek ekibe ve caretta caretta'yı bulanlara teşekkür edildi.

Çanakkale'de sahilde yaralı bulunan caretta caretta, Doğa Koruma ve Milli Parklar Bölge Müdürlüğü ekiplerince tedaviye alındı. Tedavisi tamamlanan caretta caretta, tekrar denize bırakıldı.

kaplumbaga.png

Tarım ve Orman Bakanlığı'nın Twitter'daki hesabından caretta carettanın yaralı bulunduğunda, tedavi edilirken ve denize bırakılırken çekilen fotoğrafları paylaşılarak, şu ifadelere yer verildi:

"Caretta caretta yaralı halde bulundu, tedavisi yapıldı ve yeniden mavi sulara bırakıldı. Emeği geçen güzel insanlar, iyi ki varlar."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN