Yaya geçidini kullanmadı canından oldu

Yaya geçidini kullanmadı canından oldu

TEM otoyolu Esenler mevkiinde yaklaşık 150 metre ilerideki yaya geçidini kullanmayan yayaya TIR çarptı. TIR'ın altında kalarak bir süre sürüklenen adam hayatını kaybetti.

Kaza 14.45 sıralarında O-3 otoyolu Edirne istikametinde meydana geldi. Yaklaşık 150 metre ilerideki yaya geçidini kullanmadan karşıya geçmeye çalışan adama İbrahim M. yönetimindeki  47 AAG 297 plakalı TIR çarptı.  TIR'ın altında kalan ve bir süre sürüklenen adam için olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza yerine gelen sağlık ekipleri TIR'ın çarptığı yayanın hayatını kaybettiğini belirledi.  Polis ekipleri 50 -60 yaşlarından olduğu tahmin edilen kişinin üzerinde yaptığı incelemede  herhangi bir kimliğe rastlamadı. 



"SÜREKLİ OLUYOR "

Hemen ileride üst geçit olduğunu söyleyen vatandaşlar sürekli bu tür kazaların olduğunu söyledi. Olayı anlatan bir görgü tanığı " Sesi duyduk geldik karşıya geçmeye çalışıyormuş, TIR'ın altında kalmış" diye konuştu.

Kaza nedeniyle O-3 Otoyolu Edirne istikametinde trafik yoğunluğu oluşurken, TIR sürücüsü İbrahim M. gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü.

İSTANBUL/DHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN