YDS/2 ne zaman? YDS sonucu kaç yıl geçerli olacak? Sınava geri sayım!

YDS/2 ne zaman? YDS sonucu kaç yıl geçerli olacak? Sınava geri sayım!

YDS sınav giriş yerleri sorgulama sayfası ve 8 Eylül 2019'da ÖSYM tarafından gerçekleşecek YDS/2 (Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı) ile ilgili merak edilen soruların yanıtları haberimizde. İşte detaylar...

YDS/2 sınavı önümüzdeki günlerde ÖSYM tarafından gerçekleştirilecek. 8 Eylül 2019'da yapılacak sınava ilişkin "YDS puanı kaç sene geçerli olacak?", "YDS sınav giriş yerleri belli oldu mu?" gibi soruların yanıtları araştırılıyor.

Pazar günü gerçekleşecek olan sınava (2019 YDS/2) giriş belgeleri erişime açıldı.

YDS/2 SINAV GİRİŞ YERİ SORGULAMA

08 Eylül 2019'da girilecek YDS (Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı) adaylarının, sınava girecekleri bina/salonlara atanma işlemi tamamlandı.

Adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren Sınava Giriş Belgesine ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr adresinden 29 Ağustos 2019 tarihinde saat 15.10'dan itibaren T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleri ile edinebilirler.

ÖSYM SINAV GİRİŞ BELGESİ İÇİN TIKLAYIN

YDS/2 SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN VE NEREDEN AÇIKLANACAK?

YDS'nin sonuçları 1 Kasım 2019 tarihinde açıklanacak. 

Adaylar sınav sonuçlarını T.C. Kimlik Numaralarını ve şifrelerini kullanarak ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden ve mobil uygulamalarından öğrenebileceklerdir. Adaylara sonuç belgesi gönderilmeyecektir. İnternet sayfasında ilan edilen sonuç bilgileri/duyurular adaylara tebliğ hükmündedir. İlgili kamu kurum ve kuruluşları adaylara ait sonuç bilgilerini, Merkezimize resmi olarak başvurdukları takdirde web servis üzerinden alabilirler.

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN