Yeniçağ Yazarı Demirağ tahliye edildi

Yeniçağ Yazarı Demirağ tahliye edildi

Dün Cumhurbaşkanı'na hakaret suçlaması nedeniyle cezaevine giren Yeniçağ yazarı Yavuz Selim Demirağ tahliye edildi.

Yeniçağ yazarı Yavuz Selim Demirağ, dün Ankara'da Ayaş Cezaevi'ne teslim olmuştu. Demirağ’ın gece yarısı tahliye edildiği öğrenildi. 

Cezaevine girmeden kaleme alınan ve bugün yayımlanan yazısında Demirağ, cezaevinde yer olmadığına dikkat çekti. Demirağ, “Canım memleketimde hapishaneye girmek bile mesele... Hastanede yattığım için bir ay süre ile ertelenen infazın yerine getirilmesi için Adliyeye gittim. Cezaevlerinde yer olmadığı için 10 gün süre tanınacağı söylendi” ifadelerini kullandı.

Yavuz Selim Demirağ tahliyesinin ardından Oda TV’ye yaptığı açıklamada ise denetimli serbestlik kapsamında tahliye edildiğini belirterek “Normal koşullarda kurul toplanırken, ‘bu adam başımıza bela oluyor’ deyip gece yarısı bıraktılar” dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN