YÖKDİL başvuruları için bugün son gün! 23 Eylül YÖKDİL başvurusu nasıl yapılır? ÖSYM YÖKDİL Kılavuzu

YÖKDİL başvuruları için bugün son gün! 23 Eylül YÖKDİL başvurusu nasıl yapılır? ÖSYM YÖKDİL Kılavuzu

3 Kasım 2019'da YÖKDİL sınavına girecek olan binlerce kişi başvurularını tamamlıyor. Bugün 13 Eylül 2019'da başlayan başvurular için son gün. Saat 23.59'a kadar adayların başvurularını tamamlaması gerekiyor. Peki YÖKDİL sınav ücreti ne kadar? Başvurular nasıl yapılır? ÖSYM YÖKDİL 2019 kılavuzuna ve tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

YÖKDİL sınavı için sayılı günler kala başvurular sürüyor. Bugün YÖKDİL sınavına girmek isteyen adaylar için başvurunun son günü. Saat 23.59'a kadar başvuruların tamamlanması gerekiyor.

YÖKDİL SON BAŞVURU TARİHİ NE ZAMAN?

13 Eylül'de saat 10:00'da başlayan YÖKDİL başvuruları 23 Eylül'de saat 23:59'da sona erecek.

YÖKDİL BAŞVURU KILAVUZU İÇİN TIKLAYIN

YÖKDİL SINAVI NE ZAMAN?

2019 güz dönemi YÖKDİL sınavı 3 Kasım Pazar günü saat 10.15'te gerçekleştirilecek. 180 dakika yani 3 saat sürecek YÖKDİL sınavı saat 13.15'te sona erecek.

YÖKDİL SINAV ÜCRETİ NE KADAR?

YÖKDİL sınav ücreti 120 TL.

YÖKDİL BAŞVURULARI NASIL YAPILIR?

Başvurular elektronik ortamda, ÖSYM Başvuru Merkezleri aracılığıyla veya bireysel olarak saat 10.00'dan itibaren ÖSYM'nin  https://ais.osym.gov.tr adresinden yapılacak.

Adaylar, başvuru bilgilerinin sisteme kaydını yaptıktan sonra sınav ücretini yatırarak başvurularını tamamlayacak.

Adaylar, sınav ücretini, kılavuzun son sayfasında belirtilen bankalardan birine veya ÖSYM’nin internet sayfasında e-İŞLEMLER’de bulunan “ÖDEMELER” alanından kredi kartı/banka kartı ile başvuru süresi içinde yatıracak.

Sınav ücreti ödeme işlemleri; bankadan ödeme yapacak olan adaylar için 24 Eylül 2019 tarihinde mesai saati bitiminde; ÖSYM’nin internet sayfasında e-İŞLEMLER’de bulunan “ÖDEMELER” alanından kredi kartı/banka kartı ile ödeme yapacak olan adaylar için belirtilen tarihte saat 23.59’da sona erecektir.

 

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN