YÖKDİL sınav yerleri ve belgesi ne zaman açıklanacak? YÖKDİL sınavı için geri sayım

YÖKDİL sınav yerleri ve belgesi ne zaman açıklanacak? YÖKDİL sınavı için geri sayım

ÖSYM’nin düzenlediği YÖKDİL sınavına kısa bir süre kalırken, YÖKDİL sınav yerleri ve sınav giriş belgeleri ise şu sıralar en çok merak edilen konular arasında yer alıyor. Bu yönde gelecek son dakika haberleri ve diğer gelişmeler ise karar.com’da yer alıyor…

Milyonlarca adayın katılacağı YÖKDİL sınavının giriş belgesi ve yerleri, şu sıralar Google aramalarında en çok arananla listesine girdi. Uzun süredir sınava hazırlanan adaylar, 3 Kasım 2019 Pazar günü bu sınava girecek. Peki YÖKDİL sınav giriş yerleri ve sınav giriş belgesi açıklandı mı? İşte detaylar…

YÖKDİL SINAVI NE ZAMAN YAPILACAK?

3 Kasım 2019 Pazar günü yurt genelinde yapılacak olan 7. YÖKDİL sınavı, saat 10.15'te başlayacak. Adaylar, toplamda 180 dakika sürecek sınav sonuçlarını sınavın gerçekleştirildiği tarih itibarıyla 5 (beş) sene boyunca kullanabilecek.

SINAV İLE İLGİLİ TÜM GELİŞMELER İÇİN TIKLAYIN

SINAV GİRİŞ YERLERİ NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

YÖKDİL sınav yerleri ile ilgili henüz bir açıklama yapılmadı. YÖKDİL sınav giriş belgelerinin kısa süre içerisinde Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından yayımlanması bekleniyor. Konuyla alakalı gelişmeler olduğu takdirde haberlerimizde yer alacak.

19-10/21/yokdiljpgg.jpg

SINAV HAKKINDA

YÖKDİL Sınavı, Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı koordinasyonunda Anadolu Üniversitesi ve Ankara Üniversitesi işbirliği ile gerçekleştirilmektedir. YÖKDİL sınav soruları Ankara Üniversitesi tarafından hazırlanıp, sınav organizasyonu da Anadolu Üniversitesi’nce gerçekleştirilmektedir.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN