Erdoğan'dan '120 saat' açıklaması: Verilen söz tutulmadı, gereken adımı atacağız

Erdoğan'dan '120 saat' açıklaması: Verilen söz tutulmadı, gereken adımı atacağız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, terör örgütü YPG/PKK'nın güvenli bölgeden çekilmesi için verilen 120 saatlik sürenin dolduğunu bildirdi. Erdoğan, "Verilen sözler tam manası ile yerine gelmiş değil. Döner dönmez kesin neticeleri alacağız durum böyle ise atmamız gereken adımları atacağız" dedi.

Barış Pınarı Harekatı sonrası ABD ile yapılan mütabakat sonucu terör örgütü YPG'ye güvenli bölgeyi terk etmesi için tanınan 120 saatlik süre sona erdi.

ERDOĞAN: GEREKEN ADIMI ATACAĞIZ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya dönüşü uçakta gazetecilere açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "ABD ile mutabakatta süre bu gece 22.00'de doluyor. Verilen sözler tam manası ile yerine gelmiş değil. Döner dönmez kesin neticeleri alacağız durum böyle ise atmamız gereken adımları atacağız.Taviz verecek olursak terör örgütünün önünü açmış oluruz." ifadelerini kullandı.

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN