Ziraat Bankası'ndan Kredi kartı borçlarına kredi açıklaması | Ziraat Bankası faiz oranı hesaplama

Ziraat Bankası'ndan Kredi kartı borçlarına kredi açıklaması | Ziraat Bankası faiz oranı hesaplama

Ziraat Bankası'ndan Kredi kartı borçlarına kredi açıklaması geldi. Ziraat Bankası faiz oranı hesaplama işlemi hakkında merak edilenler haberimizde. Kredi kartı borcu yapılandırmasına TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken'den tam destek gelirken Ziraat Bankası kredi kartı borç yapılandırması faiz oranını açıkladı. İşte Kredi kartı borçlarına kredi açıklamasının detayları...

Ziraat Bankası kredi kartı borç yapılandırması faiz oranı hakkında merak ettiğiniz tüm detayları haberimizde derledik. Erdoğan'ın kredi kartı borçları tek çatı altında toplanacak açıklamasından sonra Ziraat Bankası'ndan Kredi kartı borçlarına yapılandırmasına kredi açıklaması geldi. TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken Ziraat Bankası kredisi ile borç yapılanması hakkında "Kredi kartı borçlarının yapılandırılması, piyasaların canlanmasıyla birlikte esnafa rahat nefes aldıracak." açıklamalarında bulundu. İşte Ziraat Bankası kredi kartı borç yapılandırması faiz oranı ve Kredi kartı borçlarına kredi açıklaması...

Ziraat Bankası, Başkan Erdoğan tarafından müjdesi verilen kredi kartı borç yapılandırması ile ilgili önemli bir açıklama yaptı. Bankadan yapılan açıklamaya göre "Birleştiren İhtiyaç Kredisi; kredi kartlarına uygulanan aylık faiz oranlarından çok daha uygun şartlar ile 24 aya kadar aylık %1,10 ve 60 aya kadar aylık %1,20 faiz oranlarıyla müşterilerimize sunulmaktadır" denildi.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan tarafından bugün yapılan AK Parti Grup Toplantısı'nda duyurulan "kredi kartı borç yapılandırması" ile ilgili müjdeye ilişkin detaylar belli oldu. Ziraat Bankası konu ile ilgili yazılı bir açıklamada bulundu.

Konu ile ilgili yapılan yazılı açıklamada şöyle denildi: Ziraat Bankası, kredi kartı borçlarını ödemekte zorlanan müşterilerinin ihtiyaçlarına cevap verebilecek nitelikte yeni bir uygulama başlatmıştır. Uygulama, Ziraat Bankası'na kredi kartı borcu bulunan müşterilerin yanı sıra diğer bankalara kredi kartı borcu bulunan ve ödeme güçlüğü çeken vatandaşlarımızı da kapsayacaktır.

Birleştiren İhtiyaç Kredisi ile bireysel müşterilerimize Bankamızdaki ve diğer bankalardaki kredi kartı borçlarını; gelirlerine uygun ödeme planı altında, uygun koşullarda birleştirme imkânı sunulmaktadır. Söz konusu ürün ile gerek Ziraat Bankası müşterilerinin, gerekse diğer bankamüşterilerinin borçluluk düzeylerinin dengelenmesi, finansal yapılarının daha sağlıklı ve yönetilebilir hale getirilmesi amaçlanmaktadır.

Birleştiren İhtiyaç Kredisi; kredi kartlarına uygulanan aylık faiz oranlarından çok daha uygun şartlar ile 24 aya kadar aylık %1,10 ve 60 aya kadar aylık %1,20 faiz oranlarıyla müşterilerimize sunulmaktadır.

31 Aralık 2018 tarihi itibariyle nakit avans kullanılması veya kredi kartı harcaması nedeniyle kart borcu ödeme güçlüğü yaşayan veya gecikmede olan vatandaşlarımızın üzerindeki anapara ve faiz yükü Birleştiren İhtiyaç Kredisi ile azaltılarak uygun vade seçenekleri ile kredi kartı borçları ödenebilir hale getirilecektir.

Birleştiren İhtiyaç Kredisi başvuruları Şubelerimiz aracılığı ile yapılabilecektir.

19-01/08/ziraat-bankasi-kredi-karti-borc-yapilandirmasi-faiz-orani.jpg

TESK'TEN KREDİ KARTI BORCU YAPILANDIRMASINA DESTEK 

TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken: "Kredi kartı borçlarının yapılandırılması, piyasaların canlanmasıyla birlikte esnafa rahat nefes aldıracak." açıklamalarında bulundu.
TÜRKİYE Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, "Kredi kartı borçlarının yapılandırılması, piyasaların canlanmasıyla birlikte esnafa rahat nefes aldıracak." ifadesini kullandı.

Palandöken, yazılı açıklamasında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından duyurulan, kredi kartı borçlarının yapılandırılmasına ilişkin çalışmayı değerlendirdi. 

Kredi kartı borcunu ödemekte güçlük çeken vatandaşların bunları daha kolay ödemelerine imkan sağlayacak düzenlemenin, başta kredi kartı sahipleri olmak üzere esnaf ve sanatkarları rahatlatacak bir adım olduğunu belirten Palandöken, uygulamanın piyasaları da canlandıracağını vurguladı. 

Palandöken, "Kredi kartı borçlarının yapılandırılması oldukça sevindirici. Kredi kartı borçlarının yapılandırılması, piyasaların canlanmasıyla birlikte esnafa rahat nefes aldıracak. Halk Bankası tarafından 350 bin kişiye verilecek 22 milyar liralık kredi de zor durumdaki esnafı ve sanatkarımızı rahatlatacak." değerlendirmesinde bulundu. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN