Atalay Filiz, firar yıllarından sonra babasıyla ilk görüşmesi Silivri’de

Atalay Filiz, firar yıllarından sonra babasıyla ilk görüşmesi Silivri’de

İşlediği cinayetlerin ardından yakalanıp Silivri Cezaevi’ne konulan Atalay Filiz’in, 3.5 yıl aradan sonra babasıyla görüştü.

Kenan BUTAKIN

İşlediği cinayetlerin ardından yakalanıp Silivri Cezaevi’ne konulan Atalay Filiz’in, 3.5 yıl aradan sonra babasıyla görüştüğü ortaya çıktı. Baba Filiz’in, oğlunun muayene edilmesinin şart olduğunu söylediği öğrenildi. İzmir’de yakalandıktan sonra İstanbul’a getirilen seri cinayet zanlısı Filiz, tutuklanarak Silivri Cezaevi’ne konuldu. Filiz’in savcılık sorgusundan sonra da Ankara’da ve İstanbul’da işlediği cinayetle ilgili soruşturmalar da hız kazandı. Cinayetlerin ardından 3 buçuk yıl firar eden ve bu süreçte ailesiyle de görüşmediği iddia edilen Filiz’in, geçen hafta ilk kez babası İlhan Filiz ile cezaevinde görüştüğü öğrenildi.

ARKADAŞINA ANLATTI

Yakalandıktan sonra ailesinden ve yakın çevresinden hiçbir bireyle görüşmek istemeyen Filiz’in, bu fikrinden vazgeçerek babasıyla görüşmeyi kabul ettiği öğrenildi. KARAR’ın edindiği bilgilere göre, Silivri Cezaevi’ne giden baba İlhan Filiz, oğlu ile kısa bir süre görüşebildi. Oğlu ile işlediği suçlar hakkında konuşmayan sadece kendisini gözlemleyen baba İlhan Filiz, görüşmenin ardından oğlunun avukat olan yakın arkadaşına bilgi verdi. Baba, oğlunun psikolojik sorunları olduğuna dikkat ettiğini belirterek, muayenesinin yapılmasının şart olduğunu söyledi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN