Ege Üniversitesi'nde çıkan kavgada öldürülen Fırat Yılmaz Çakıroğlu mezarı başında anıldı

Ege Üniversitesi'nde çıkan kavgada öldürülen Fırat Yılmaz Çakıroğlu mezarı başında anıldı

Ege Üniversitesi'nde öğrenciler arasında çıkan kavgada öldürülen Fırat Yılmaz Çakıroğlu, ölümünün birinci yılında mezarı başında anıldı. Anma etkinliğine MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, Çakıroğlu'nun yakınları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Ege Üniversitesi'nde (EÜ) öğrenciler arasında çıkan kavgada hayatını kaybeden Fırat Yılmaz Çakıroğlu, ölümünün birinci yıl dönümünde mezarı başında anıldı.

Fırat Çakıroğlu mezarı başında anıldı

Çakıroğlu'nun Bornova ilçesi Pınarbaşı Mezarlığı'ndaki mezarı başında toplanan MHP İzmir il teşkilatı ve Ülkü Ocakları üyesi bir grup, mezarın etrafını Türk bayraklarıyla ve çiçeklerle donattı. Edilen dualarından ardından okunan Kur'anı Kerim tilaveti Çakıroğlu'nun ruhuna gönderildi.

16-02/20/20160220_2_14370227_5610368.jpg

Oğlunun mezar taşını okşadı

Çakıroğlu'nun annesi Özlem Erdem de oğlunun mezarı başında taziyeleri kabul etti. Baba Fuat Çakıroğlu da edilen duaların ardından oğlunun mezar taşının okşayıp, mezarın üzerindeki çiçekleri suladı. Anma etkinliğine MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, Çakıroğlu'nun yakınları, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı, partililer ile çok sayıda vatandaş katıldı. 

16-02/20/20160220_2_14370227_5610367.jpg

Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü 4'üncü sınıf öğrencisi Fırat Yılmaz Çakıroğlu, Ege Üniversitesi'nde, 20 Şubat 2015'de öğrenciler arasında çıkan kavgada hayatını kaybetmişti.

İZMİR/AA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN