Mustafa Altıoklar Twitter hesabından skandal İstanbul'un fethi paylaşımı

Mustafa Altıoklar Twitter hesabından skandal İstanbul'un fethi paylaşımı

Mustafa Altınoklar Twitter hesabından paylaşımları tartışma konusu oldu. Altıoklar, İstanbul'un fethini kutlayanlara 'aptal' diyen Altıoklar, İstanbul'u Atatürk'ün kurtardığını yazdı. Bu paylaşım üzerine yönetmene sosyal medyadan tepki yağdı.

Yönetmen Mustafa Altıoklar, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda İstanbul'un fethini kötüleyerek Atatürk'ün İstanbul'u kurtardığını söyledi. Fethi kutlayanlara "Aptal" diyerek hakaret etti 

İstanbul'un fethedilmesini "İki dandik takayı Haliç'in uysal sularından geçirip, topu topu Avcılar kadar bir üvey kasabayı gasp etmek" olarak niteleyen Altıoklar, Osmanlı devletinin yalvararak haçlılara teslim ettiği İstanbul'u Atatürk'ün kurtardığını yazdı. 

KUTLAYANLARA APTAL DEDİ

Altıoklar'ın tweetlerinde şu ifadeler yer aldı:

"İki dandik takayı Haliç'in uysal sularından geçirip, topu topu Avcılar kadar bir üvey kasabayı gasp etmeyi fetih diye kutlayan aptal; elbette bilmezsin; senin Ecdad-ı Osman'ın yalvararak haçlıya teslim ettiği istanbul'u, Mustafa Kemal'in ölümüne kavgasıyla kurtardığını ve elbette bilemezsin, sana hayatın estetiğini yaşamayı önerdiğini."

16-05/30/1464533261990.jpg

MUSTAFA ALTIOKLAR KİMDİR?

Mustafa Altıoklar (1958; Ünye, Ordu), Türk yönetmen, yapımcı, senarist, oyuncu ve fiziatrist. Baba tarafından Konyalı, anne tarafından ise Batum'dan Ünye'ye göç etmiş Gürcü bir aileye mensuptur. Eğitimini TED Ankara Koleji/İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi/Gazi Üniversitesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Yüksek Lisans olarak tamamlamıştır. Uzmanlık alanı fizyoterapidir. İlk eşi Yasemin Erkan'dan ayrılan Altıoklar'ın bu evliliğinden Arya Su adlı bir kızı dünyaya geldi. Sarp Levendoğlu'nun dayısıdır

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN