Son dakika: Taksim'deki patlamada herkesi yanıltan görüntü Video

Son dakika: Taksim'deki patlamada herkesi yanıltan görüntü  Video

Beyoğlu İstiklal Caddesi'ndeki patlamanın hemen öncesinde caddede yürüyen siyah giyimli kişinin terörist olduğu iddia edilmişti. KARAR'ın ulaştığı bilgilere göre ise terörist olarak belirtilen kişinin terörist olmadığı patlamanın arkasında gerçekleştiği belirlendi.

Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde meydana gelen canlı bomba saldırısının dehşet veren görüntülerine ortaya çıktı. 

CANLI BOMBANIN SON FOTOĞRAFI

Görüntülerde patlamanın hemen öncesinde caddede yürüyen siyah giyimli bir adam dikkatleri çekmişti. Siyah giyimli adamın terörist olduğu iddia edilmişti. KARAR'ın ulaştığı bilgilere göre ise terörist olarak lanse edilen adamın arkasındaki Savaş Yıldız bombayı patlattı. 

CANLI BOMBA O ZANNEDİLDİ

İstanbul Taksim'deki İstiklal Caddesi'nde kendisini patlatan canlı bombanın son görüntüleri ortaya çıktı. Elleri cebinde İstiklal Caddesi'nde hızla yürüyen erkek saldırgan, sola doğru bir hamle yaparak kendisini patlatıyor.
 
16-03/19/1-1458400043.jpg
 
Herkes ilk etapta ilk görünen siyah montlu erkeğin kendisini patlattığını zannetti ama saldırgan, arkadan gelen eli cebinde olan erkekti.

Radyo ve Televizyon Üst Kurulunca, İstanbul Beyoğlu'nda meydana gelen patlamaya ilişkin getirilen yayın yasağı nedeniyle patlama anına ilişkin görüntüleri yayınlanmıyoruz. 

İSTANBUL/İHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN