Sivas'ta iki minibüs çarpıştı: 1 ölü, 17 yaralı

Sivas'ta iki minibüs çarpıştı: 
1 ölü, 17 yaralı

Biri Ordu'dan aldığı fındık işçilerini taşıyan diğeri fındık işçilerini almak için Ordu'ya giden Şanlıurfa plakalı iki minibüs, Sivas'ta çarpıştı. Kazada 1 kişi öldü, 17 kişi yaralandı.

Sivas'ın Suşehri ilçesinde, fındık işçilerini taşıyan minibüs ile başka bir minibüsün çarpıştığı kazada bir kişi öldü, 17 kişi yaralandı.

15-09/10/siv1.jpg

Ordu'dan aldığı fındık işçilerini Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesine götüren Mehmet Şenel Şengül (38) yönetimindeki 63 SF 542 plakalı minibüs, Suşehri-Sivas karayolunun Geminbeli mevkisinde sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 63 EU 510 plakalı minibüsle çarpıştı.

15-09/10/siv3.jpg

Kazada sürücü Şengül ile Osman Öztürk (23), Hacı Canlı (50), Adem (44), Rahime, Filiz ve Fatime Şengül (28), Özgür (16), Sinan (34), Semra, Belkız, Elif ve Murat Karataş, Selahattin Alışcı (29) ile kimliği belirlenemeyen 4 kişi yaralandı.

Fatime Şengül, Suşehri Devlet Hastanesinde müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

15-09/10/siv4.jpg

Yaralılar Sivas, Suşehri ve Zara'daki hastanelerde tedavi altına alındı.

Bu arada kazaya karışan diğer minibüsün de fındık işçilerini almak için Ordu'ya gittiği öğrenildi.

SİVAS/AA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN