AK Parti'den Osmanlı Ocakları açıklaması

AK Parti'den Osmanlı Ocakları açıklaması

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erdem, "Birileri bir araya gelmiş, Osmanlı Ocakları diye kendilerine bir isim takmışlar, bunların bizim partimizle en ufak duygusal ve resmi bağı yoktur" dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, "Osmanlı Ocakları ile AK Parti arasında ilişki olduğu iddialarını" değerlendirdi.

"Osmanlı Ocakları ile en ufak uzaktan yakından bir ilgimiz yok" ifadesini kullanan Erdem, "Birileri bir araya gelmiş, Osmanlı Ocakları diye kendilerine bir isim takmışlar, bunların bizim partimizle en ufak bir duygusal ve resmi bağı yoktur" diye konuştu.

Bu oluşumu partiyle bağlantılı göstermenin kasıt taşıdığını dile getiren Erdem, teşkilatlarının belli olduğunu söyledi.

Türkiye'nin en büyük gençlik teşkilatlarından bir tanesinin AK Parti Gençlik Kolları olduğunu ifade eden Erdem, "Onun dışında da birtakım, bizimle paralel hareket eden STK'lar var, sivil toplum örgütleri, gençlerimiz, kadın teşkilatlarımız var ama Osmanlı Ocakları ile böyle bir bağlantımız yoktur" dedi.

Terörü protesto gösterilerinde çıkan olayların Osmanlı Ocakları mensupları tarafından çıkarıldığı, bu oluşumun AK Parti'yle bağı olduğu ileri sürülmüştü.

ANKARA/AA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN