İlkay Gündoğan Manchester United ile anlaştı

İlkay Gündoğan Manchester United ile anlaştı

Almanya'da Borussia Dortmund forması giyen Türk asıllı yıldız İlkay Gündoğan'ın, İngiliz devi Manchester United ile anlaştığı iddia edildi.

Bu sezon Bundesliga'da ve Şampiyonlar Ligi'nde kötü bir sezon geçiren Borussia Dortmund'da yaprak dökümü başladı... Fanatik'te yer alan habere göre, geçtiğimiz günlerde bir basın toplantısı düzenleyerek Dortmund'dan ayrılacağını açıklayan teknik direktör Jürgen Klopp’tan sonra takımın yıldız orta sahası İlkay Gündoğan’ın da Premier Lig’in yolunu tutacağı belirtildi.

30 milyon Euro

İngiliz Sky Sports televizyonu 2016 yılında sözleşmesi bitecek olan Türk asıllı Alman futbolcudan para kazanmak isteyen Dortmund’un 30 milyon euro karşılığında orta saha futbolcusunu Manchester United’a gönderdiği yazıldı. Sky Sports'un aktardığı diğer bir detayda ise, gelecek hafta İlkay’ın Manchester United ile sözleşme imzalayacağını duyurdu.



Yıldız orta saha 2011 yılının başında Nürnberg’ten Dortmund’a 6,5 milyon euro bedelle transfer edilmişti. İlkay, Dortmund’daki ilk sezonunda Bundesliga’da ve Almanya Kupası’nda şampiyonluk yaşadı.  24 yaşındaki futbolcu bu sezon 27 maçta görev aldı ve üç gol dört asiste imza attı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN