Asfalt zifti tankerinden kaçak sigara çıktı

Asfalt zifti tankerinden
kaçak sigara çıktı

Osmaniye'de durdurulan asfalt zifti tankerinde arama yapan polis, tankerin ortasına yapılan özel bölmede 87 bin 600 paket kaçak sigara ele geçirdi.

Osmaniye Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, kaçakçılık olaylarını engellemek için dün öğle saatlerinde E-90 Otoyolu üzerindeki bir dinlenme tesisinde uygulama noktası oluşturdu.

Noktaya yaklaşan araçlardan 33 CUB 71 plakalı asfalt zifti yüklü tankerin sürücüsü 32 yaşındaki Mustafa Ö.'nün hareketlerinden şüphelenen polis, aracı durdurdu.

Yaptığı ilk incelemede tankerin ortasında zula olarak tabir edilen özel bir bölme olduğunu belirleyen polis, aracı detaylı arama için emniyetin bahçesine çekti. Ekipler, tankerin üst kısmındaki iki bacadan bakıldığında zift dolu olduğunu görürken, orta kısmın kapağını kesici yardımıyla açtığında sigara paketleriyle karşılaştı. Polis, bölmeden 87 bin 600 paket gümrük kaçağı sigara çıkardı.

Sigara imha edilmek üzere el konulurken, gözaltına alınan sürücü Mustafa Ö. ise sorgusunun ardından sevk edildiği adliyede tutuklandı.

OSMANİYE/DHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN