PKK, 11 gümrükçüden 1'ini ve şoförü serbest bıraktı

PKK, 11 gümrükçüden 1'ini 
ve şoförü serbest bıraktı

Van'da PKK'lı teröristler tarafından önceki gün kaçırılan 11 gümrük görevlisinden 1 memur ile şoför serbest bırakıldı. Hakkari'deki Üzümlü Sınır Kapısı'nda görev yapan 10 gümrük görevlisinden ise 10 Ağustos'tan bu yana haber alınamıyor. Genelkurmay bugün PKK'nın memurları kaçırdığını duyurmuştu. 

İki kişi serbest bırakıldı

Van'a giderken teröristler tarafından kaçırılan gümrük memurlarından Gülcan Aydın Temel ve minibüs şoförü dün gece yarısı serbest bırakıldı. PKK tarafından kaçırılan gümrük görevlilerinden Mehmet Temel ile nişanlısı Gülcan Aydın Temel'in, Ordu'nun Ulubey İlçesi'nden oldukları belirtildi. Mehmet Temel'in dayısı Avni Bacaksız, kaçırılan şoförle birlikte Gülcan Aydın Temel'in de dün gece itibariyle serbest bırakıldığı söyledi.Yeğeni Mehmet Temel'den haber alınamayınca kendilerine bilgi geldiğini belirten Avni Bacaksız, "Servisle ayrılınca telefonlarına ulaşılmıyor. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'ndan müsteşar eniştemi arayıp çocuklarımızın kaçırıldığını söylüyor. Dün gece şoförle birlikte gelinimiz Gülcan Aydın Temel'i bırakıyorlar. Onlar şu anda Van'dalar, karakolda ifade veriyor. Nişanlılar düğünleri olacaktı yakında. İkisi de orada memur" dedi.

Hakkari'de de 10 gümrükçü kayıp

10 Ağustos pazartesi günü Hakkari’nin Yüksekova İlçesi’nden Çukurca İlçesi’ndeki Üzümlü Gümrük Sınır Kapısı'na vardiya değişimi için giden 10 gümrük görevlisinden de henüz haber alınamıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN