West Ham United'ın Burak Yılmaz inadı sürüyor

West Ham United'ın Burak Yılmaz inadı sürüyor

Slaven Bilic'in çalıştırdığı West Ham, Burak Yılmaz için kesenin ağzını iyice açtı. Geçen haftaki 5 milyon Euro'luk önerisi reddedilen İngiliz ekibi, teklifi 7 milyon Euro'ya yükseltti. Galatasaray bunu da geri çevirdi, ancak görüşmeler sürüyor.

Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Slaven Bilic'in çalıştırdığı West Ham, Galatasaraylı Burak Yılmaz'daki ısrarını sürdürüyor.

Hürriyet’in haberine göre; geçen hafta golcü futbolcu için 5 milyon Euro öneren ancak bu teklifi reddedilen İngiliz ekibi, rakamı 7 milyon Euro'ya yükseltti. Ancak Galatasaray yönetimi bu rakamı da anında geri çevirdi.

Teknik direktör Slaven Bilic'in raporu üzerine Burak Yılmaz transferini gündemine alan ve tüm mali imkanlarını seferber etme kararı alan West Ham yönetiminin 1-2 gün içinde yeni bir teklifle Galatasaray'ın kapısını çalacağı öğrenildi.

West Ham cephesi ümitli

Bu arada West Ham Kulübü'ne yakın kaynaklar, Burak Yılmaz'ın transferi için iyimser görüşler ortaya atarak, golcü futbolcunun her an imza atabileceğini öne sürüyor.

Galatasaray'ın 2012 yılında 5 milyon Euro ödeyerek Trabzonspor'dan aldığı milli futbolcu, sarı kırmızılı forma altında oynadığı 123 resmi maçta 73 gol attı, 34 asist yaptı.

Transfermarkt verilerine göre Burak Yılmaz'ın şu anki piyasa değeri 12 milyon Euro.

Hamzaoğlu ile arasında sorun olduğu iddia ediliyor

Hatırlanacağı üzere Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Burak Yılmaz'ı Süper Lig'deki Medicana Sivasspor maçında sonradan oyuna alırken, ilk 11 başlattığı Osmanlıspor karşılaşmasında da 58. dakikada kenara almıştı. Bu gelişmelerin ardından ikili arasında sorun olduğu ileri sürülmüş, ancak Hamzaoğlu bu iddiayı yalanlamıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN