Antalya'da tombala kavgası: 2 ölü, 2 yaralı

Antalya'da tombala 
kavgası: 2 ölü, 2 yaralı

Antalya'da tombala çekilişi sırasında çıkan silahlı kavgada 2 kişi öldü, 1'i ağır 2 kişi yaralandı.

Antalya sokakları dün gece 01.30 sıralarında silah sesleriyle yankılandı. Selekler Çarşısı yanındaki park içersinde meydana geldi. Kumar oynatılan bir işyerinde tombala çekilişi sırasında iki grup arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine dışarı çıkan taraflar, Selekler Çarşısı yanındaki parkta birbirlerine tabancayla ateş etti.

Vücuduna 2 kurşun isabet eden 26 yaşındaki Erhan Ayhan ile boynundan vurulan 28 yaşındaki Hakan Hacısadıkoğlu yaşamını yitirdi. Ömer Tanrıkulu ağır, Ömer Kartal ise hafif yaralandı. Yaralılar Atatürk Devlet Hastanesi'ne götürülerek tedaviye alındı.

Kavgaya karıştığı belirtilen Mehmet Ş. ile Servet K. polis tarafından yakalanırken, kaçan Fırat K.'nin yakalanması için çalışma başlatıldı.

ANTALYA/DHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN