Deniz Akkaya: Murat Varol beni kızımla tehdit etti

Deniz Akkaya: Murat Varol beni kızımla tehdit etti

Yeniden bir araya geldiği Murat Varol'dan şiddet görerek karakola sığınan Deniz Akkaya, "Murat Varol beni kızımla tehdit etti" diye konuştu.

Yeniden bir araya geldiği Murat Varol'dan şiddet gören ve karakola sığınan Deniz Akkaya, yaşadığı şiddet ve şikayet olma süreci ile ilgili açık konuştu.

Sırf magazinciler yazmasın diye susmayacağını söyleyen Akkaya, Makaron'un haberine göre şunları söyledi:

"1 gün içinde mahkemeden uzaklaştırma kararı aldırdık. Murat benden, evimden, Ayşe’den uzak duracak. Hak hukuk kanun her zaman doğruyu yapar. Bu karara uymazsa çok ciddi sonuçları olur. Burası dağ başı değil, kanunlar var. Kanunlar başımı hiçbir zaman öne eğdirmedi"

Murat beni kızımla tehdit etti

Murat Varol'un uyguladığı şiddetin duyulmaması için uğraştığını belirten Deniz Akkaya, "Yaşadığım şiddeti söylememem için beni kızımla tehdit etti. Bunları anlatırsan 'Kızının babasıyla (Efe Önbilgin) bir olurum Ayşe'yi elinden aldırırım' dedi.

15-09/03/deniiz.jpeg

Biliyorsunuz çocuğumun velayetini babasını çok fena bozguna uğratarak almıştım. Çocuğumu ortaya koydu. Bir iki kez bu yüzden durdum, sustum. Ama üçüncü de biz çocuk değiliz. Yapılması gerekeni yaptım" diye konuştu.

Kimse yazmasın diye susacak değilim

Yaşadığı şiddet olayından sonra, geçmişte gördüğü iki şiddet vakasının da gündeme gelmesinden rahatsız olan Deniz Akkaya, sözlerini şu şekilde noktaladı:

"Mağdur duruşuna inanan bir insan değilim. Kadın da olsan her zaman hakkını koruyacaksın. Fiziksel olarak mağdurum ama zihinsel olarak mağdur değilim. Psikolojim bozuk değil, fiziki olarak aldığım zararlar var. Ama hayat devam ediyor, kanunlar her şeyin çaresine bakıyor. Evet daha önce de böyle bir şey oldu (şiddet) sineye çekmem ezik büzük kadın muhabetinden değil, çocuğumla ilgili tehditten. Bu tehditin belgesi de var. Belgeli olmayan hiçbir şeyi konuşmam, mahkemeye sunacağım"

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN