Podolski'nin Türk bayrağıyla pozu Almanya'yı karıştırdı

Podolski'nin Türk bayrağıyla pozu Almanya'yı karıştırdı

Galatasaraylı futbolcu Podolski'nin Türk bayrağı önünde asker selamıyla fotoğrafını Twitter'dan paylaşması, ülkesinde gündem oldu.

Spiegel dergisi "Podolski'nin Türk bayrağı önündeki selamı şaşırttı" başlığıyla duyurduğu haberde, Alman Milli Takımı oyuncusunun internet ortamında tartışmalara yol açtığı ifade edildi. Haberde, Türkler'in tepkisinin Almanlar'dan daha olumlu olduğu belirtildi.

Podolski'nin fotoğrafı tartışma yarattı

Skorer'in haberine göre; Berliner Morgenpost, "Podolski, Türk bayrağı önünde verdiği selamla eleştirilere sebebiyet verdi" başlığını kullanarak, sarı-kırmızılı oyuncunun bu görüntüsünün kafa karışıklığına sebep olduğu kaydedildi.

Bild gazetesinin "Poldi'nin fotoğrafı konusunda tartışma" başlıklı haberde, Lukas Podolski'nin takipçilerinden sadece destek almadığına işaret edildi.

Podolski kulübün mesajını değiştirdi

Galatasaraylı oyuncu bu gazeteye yaptığı açıklamada, "Üzgünüm, bu bir siyasi eylem değil, hayatını kaybeden askerler için onur ve baş sağlığı ifadesi olacaktı. İlk metin bana kulüp tarafından verildi. Şimdi onu değiştirdim" ifadelerini kullandı.

Podolski'nin Türk bayrağının önünde selam verdiği fotoğrafın altına "Yüreğim sizlerle, bayrak için toprağa düşen yüce asker! Türk Milleti'nin başı sağ olsun" yazdığı, daha sonra bunu "Hayatını kaybeden tüm askerler, yüreğim sizlerle! Türkiye'nın başı sağ olsun" şeklinde değiştirdiğine dikkat çekildi.

Twitter'da yaklaşık 2,75 milyon takipçisi olan Podolski'nin bu mesajı 7,5 milyon takipçiye sahip olduğu Facebook hesabından da paylaştığı belirtildi. 

15-09/12/fft30mm3881612.jpgPodolski'nin o çok tartışılan paylaşımı / FOTOĞRAF: SOSYAL MEDYA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN