İngiliz IŞİD'ci: Arap IŞİD'ciler çok görgüsüz!

İngiliz IŞİD'ci: Arap IŞİD'ciler çok görgüsüz!

Pek çok farklı ulustan militanlara sahip olan IŞİD'de, bu durumun yarattığı kültür çatışması bir militanın blog yazısıyla ortaya çıktı. İngiliz IŞİD mensubu, Arap militanların görgüsüzlüğünden şikayet etti.

İngiliz IŞİD militanı Omar Hussain, örgütün Orta Doğulu militanlarından rahatsızlığını dile getirdi. Eleştirilerini kişisel blog sayfasından yazan Hussain, Arap kültürüyle Batı kültürünün farklı olmasından dolayı rahatsızlık duyduğunu vurguladı.

"Ayakkabılarımı çalıyorlar, sıra beklemeyi bilmiyorlar..."

Örgütte Ebu Hüseyin el-Britani adıyla bilinen Hussain, Arap IŞİD mensupları için şu ifadeleri kullandı:

"Ayakkabıları ortak bir eşya gibi görüyorlar. Sürekli ayakkabılarımı çalıyorlar. Ayakkabılarımı başkalarının ayaklarında görmek rahatsız edici. Ayrıca sıra beklemeyi bilmiyorlar. Yarım saat sıra bekliyorsunuz ve bir Arap sizi itiip içeri giriyor"

15-09/17/ig700-2.jpg
Acaba en meşhur İngiliz IŞİD militanı Cihatçı John da Araplardan rahatsız mıydı?

Bu ne yaman çelişki!

27 yaşındaki IŞİD militanı, Arapların uykusuna da hiç saygı göstermediğini, o uyurken gürültülü konuştuklarını yazdı.

Hussain'in yazısına yapılan yorumlarda ise, Batı kültürünü yok etmeyi amaçlayan bir örgüte katılan birisinin, o örgütün militanlarını Batı kültürünü benimsememekle eleştirmesinin gülünç olduğu söylendi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN