Bahçeli: HDP kahramanlık yapmaya kalkmasın

Bahçeli: HDP kahramanlık yapmaya kalkmasın

MHP Lideri Bahçeli, Türk milletinin terörün üstesinden gelecek güce sahip olduğunu belirterek hem HDP'ye hem CHP'ye yüklendi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin genişletilmiş il istişare toplantısına katılmak üzere karayolu Ankara'dan Tokat'a geldi. Tokat'ta terör olayları hakkında açıklama yapan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Türk milleti güçlüdür, bunun altından mutlaka kalkacaktır, terörü yerle bir edecektir. Milletimizin arzuları terör belasından Türkiye'yi kurtaracaktır." dedi.

Bahçeli, HDP'lilerin dokunulmazlıklarının kaldırılması için yaptıkları başvuru ile ilgili ise "Kimse kalkıp kahramanlık yapmasın. Günü geldiğinde dokunulmazlık Meclis'e geldiğinde MHP ne yapacağını bilir" ifadesini kullandı.

"Özellikle CHP'ye sesleniyorum" diyen Bahçeli, "CHP, HDP özentili milletvekillerinin tahrikinden kurtulmalıdır" açıklamasında bulundu.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN