Fenerbahçeli voleybolcu Dicle Nur Babat'tan "En Büyük Galatasaray" tweeti

Fenerbahçeli voleybolcu Dicle Nur Babat'tan "En Büyük Galatasaray" tweeti

Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımının önemli oyuncularından Dicle Nur Babat'ın eski tweetleri sosyal medyada günün konusu oldu.

Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı'nda oynayan Dicle Nur Babat'ın eskiden kendisine ait Twitter hesabından attığı mesajlar günün konusu oldu.

2012 yılına ait tweetleri ortaya çıkan genç oyuncu Fenerbahçe'den önce Beşiktaş forması da giymişti. Özellikle kaptan Eda Erdem'den sonra takımın en etkili isimlerinden biri olarak görülen Dicle Nur Babat'ın bu tweetler sonrası nasıl bir açıklama yapacağı ise merak konusu oldu.

Bu mesajların ortaya çıkmasına bazı taraftarlar tepki gösterirken bazıları da bu tarz bir durumun olabileceğini önemli olan işini yapması gibi yorumlarda bulundular. 

Genç oyuncu mesajlarında, "Galatasaray Şampiyon!!! Şimdi çekilebilirsiniz;)))" ve "Herkes haddini bilecek en büyük #galatasaray" mesajlarını paylaştı. Dicle Nur Babat gelen tepkiler üzerine Twitter hesabını kapattı.

15-09/15/ekran-resmi-2015-09-15-120337.png
Fenerbahçeli sporcu ve tartışılan tweetleri / FOTOĞRAF: SOSYAL MEDYA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN