Street Fighter 5’te Vega tekrar ringe indi

Street Fighter 5’te Vega tekrar ringe indi

Capcom’un ünlü dövüş serisinin yeni çıkacak oyununda tanıdık bir karakter daha yeni tarzı ve hareketleriyle tanıtıldı. İşte Vega’nın ilk videosu.

Street Fighter serisinin beşinci oyunu, yakın zamanda tanıtılan Necalli gibi yepyeni karakterlere ev sahipliği yapacağı gibi, aynı zamanda yıllardır ringlerde gücünü sergileyen dövüşçüleri de bir kez daha misafir edecek. Daha önce Ken’i yeni üniformasıyla gördüğümüz Street Fighter V videolarına bu kez İspanyol asıllı dövüşçü Vega katıldı.

Yüzünü gizlediği demir maske ve uzun pençeleri adeta bir sembol haline gelen Vega, hızı ve çevikliğiyle biliniyor. Kıyafetinde korsanları anımsatan bir gömlek ile değişikliğe giden Vega’nın artık iki farklı hareket seti bulunuyor: Pençelerini çıkardığında klasik oynanışa daha yakın vuruşlar yapan Vega, pençeleri gizlediğinde ise yeni bir hareket setine kavuşuyor.

Capcom’un açıklamasına göre iyi bir Vega oyuncusu olmak için, bu iki stil arasında ne zaman geçiş yapmak gerektiğini bilmek kilit rol oynayacak. Bir diğer sürpriz ise, Vega’nın pençelerini bir kez çıkardıktan sonra geri takamıyor olması. Önceki oyunlarda Vega’nın pençesi, darbe alması durumunda yere düşüyor ve tıpkı Cody’nin bıçağı gibi daha sonra tekrar alınmak üzere orada duruyordu. SF5 ise Vega’ya pençeleri sadece bir defa takma şansı veriyor.

Street Fighter V önümüzdeki yılın ilkbaharında PC ve PS4 platformlarında yayınlanacak. Xbox One sahipleri ise yapılan açıklamaya göre bu oyundan sonsuza dek mahrum kalacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN