Gündüz Kuşağı Emmy Ödülleri töreni haziranda televizyonda canlı yayınlanacak

Gündüz Kuşağı Emmy Ödülleri töreni haziranda televizyonda canlı yayınlanacak

Televizyon izleyicisinin ilgisi azaldığı için 2011 yılından bu yana sadece internette yayınlanan Gündüz Kuşağı Emmy Ödülleri töreni bu yıl yeniden televizyondan canlı olarak yayınlanacak.

2011’den bu yana ilk kez bu yıl 26 Haziran’da televizyonda yayınlanacak olan Gündüz Kuşağı Emmy Ödülleri, televizyon izleyicisinin son dönemde ilgisi azaldığı için internetten yayınlanıyordu.

47. Gündüz Kuşağı Emmy Ödülleri’nin en iyi drama dizisi, en iyi talk show gibi dallardaki adayları bu hafta CBS kanalında açıklanacak.

Akademi, büyük ödüllerin televizyon yayını esnasında duyurulacağını, diğer kategorilerdeki kazananların ise iki saatlik yayın sırasında Twitter’da açıklanacağını belirtti.

New York merkezli Amerikan Ulusal Televizyon Sanatları ve Bilimleri Akademisi daha önce salgın endişesi nedeniyle geleneksel ödül töreninin yapılamayacağını açıklamıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN