Günlerdir kayıp olarak aranıyordu... Kanalizasyon çukurundan çıktı

Günlerdir kayıp olarak aranıyordu... Kanalizasyon çukurundan çıktı

ABD'de, kayıp olarak aranan kadın kanalizasyonda bulundu. Günlerce çukurda yaşam mücadelesi veren kadının yardım çığlıklarını yoldan geçenler duydu.

ABD’nin Florida eyaletinin Atlantic Avenue kentinde günlerdir kayıp olan bir kadın, dün sabah saatlerinde kanalizasyon çukurundan kurtarıldı.

İtfaiye yetkileri tarafından yapılan açıklamada, kadının 2 metre derinliğindeki kanalizasyon çukurunda günlerce yaşam mücadelesi verdiğini ve yardım çığlıklarını yoldan geçenlerin duyduğunu belirtti.

abdde-gunlerdir-kanalizasyon-cukurunda-kalan-kadin-boyle-kurtarildi-5018-dhaphoto2.jpg

KAÇ GÜNDÜR ÇUKURDA OLDUĞU BİLİNMİYOR

Olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri çukurun üstüne bulunan kaldırımı kırarak, kanalizasyon çukurundan kadını merdiven yardımıyla çıkardı.  

abdde-gunlerdir-kanalizasyon-cukurunda-kalan-kadin-boyle-kurtarildi-5018-dhaphoto6.jpgPolis, kurtarılan kadının günlerdir kayıp olduğunu, kanalizasyon çukuruna nasıl düştüğünü ve kaç gündür bu çukurda kaldığını tespit edebilmek için inceleme başlattıklarını duyurdu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN