Gurme Sucuk sahibi kim? Tarım ve Orman Bakanlığı domuz eti çıkan markaları açıkladı | 2019 tam liste

Gurme Sucuk sahibi kim? Tarım ve Orman Bakanlığı domuz eti çıkan markaları açıkladı | 2019 tam liste

Tarım ve Orman Bakanlığı 2019 yılında domuz eti çıkan firmaları ve tağşiş ya da taklit yaptığı kesinleşen firmaları açıkladı. Hileli ürün satan firmaların tam listesine haberimizden ulaşabilirsiniz. Ürünlerinin içinden domuz eti çıkan firmalardan biri de Gurme Gıda oldu. Gurme sucuk pek çok markette satılan ürünlerden biri. Binlerce kişi "Gurme sucuk kimin?" sorusunun yanıtını araştırıyor. Tarım ve Orman Bakanlığı tam listesine haberimizden ulaşabilirsiniz.

"Gurme Sucuk kimin?" sorusu Tarım ve Orman Bakanlığı'nın gıda ürünlerine yaptığı kontroller sonrası tağşiş ve taklit yaptığı kesinleşen firmaları açıklamasıyla sıkça araştırılmaya başlandı.

Domuz eti çıkan firmalar hangileri? Gurme Sucuk sahibi kimdir? Tarım ve Orman Bakanlığı'nın ifşa ettiği firmalardan biri de birçok markette ürünleri satılan Gurme Gıda oldu. Gurme Gıda'nın sucuk ürünlerinde domuz ve kanatlı eti tespit edildi. 

GURME GIDA SAHİBİ KİMDİR?

Gurme Gida San. Tic. Ltd. Şti.'nin sahibi İlko Köse'dir.

GURME SUCUK NEREDE ÜRETİLİYOR?

Gurme Gıda'nın fabrikası Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde bulunmaktadır. Firmanın İstanbul Genel Müdürlüğü Bayrampaşa'da yer alırken bir de Antalya Bölge Müdürlüğü bulunmaktadır.

19-10/13/gurme-sucuk.jpg

DOMUZ ETİ ÇIKAN FİRMALAR HANGİLERİ?

Son tahlillerde 618 firmanın 1211 parti üründe taklit ya da tağşiş yaptığı tespit edildi. İstanbul, Ankara ve İzmir olmak üzere bir çok şehirdeki denetimlerde rastlanan hileler tek tek açıklandı. Sahtecilik yapılan ürünün, 130'u İstanbul'da, 73'ü Ankara'da, 123'ü İzmir'de, 101'i Adana'da, 56'sı Diyarbakır'da ve 65'i Bursa'da bulundu.

Domuz eti çıkarn firmalar şu şekilde:

Almila Cafe - Meral AKBAŞOĞLU/ Cumhuriyet Mahallesi M. Ülgen Sokak No:27/B Kuşadası/AYDIN 

En-Sel Gıda Maddeleri Pazarlama Dış Tic. Ltd. Şti./ Şeyh Sinan Mahallesi Atatürk Bulvarı No:53 Çorlu/TEKİRDAĞ

Çorbacı Yiğit Ege Dinlenme Tesisleri - Harika ULUK/ Örnekköy Mahallesi Örnekköy Sokak No:201 Alaşehir/MANİSA

Gurme Gıda San. Tic. Ltd. Şti./ Çayırova/ KOCAELİ

TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI HİLELİ ÜRÜNLERİN TAM LİSTESİ İÇİN TIKLAYIN

Buzzer İçecek Paz. Gıda San. Ve Tic. Ltd. Şti. (Bayraklı /İZMİR) adına Övül Çikolata Şekerleme Tur. Gıda İnş. San. ve Tic. Ltd. Şti. (Menemen/İZMİR) Ginseng Buzzer Kahve Aromalı Gazlı İçecek İlaç etken maddesi (T adalafil) 06.12.2016

Jet Plus Rising Generation Tutti-Frutti Aromalı Gazlı İçecek İlaç etken maddesi (Sildenafil) 182

Atlas İçecek üretim Dağıtım ve Ticaret-Serhan DÖNER (Esenyurt/İSTANBUL) Cor zivoll Tutti-Frutti Aromalı Gazlı İçecek İlaç etken maddesi (Sildenafil) ZY36000 12.10.2019 Bruzzer Gazlı İçecek İlaç etken maddesi (Sildenafil) 341907 MKD Fonksiyonel Ürünler Ltd. Şti. (Avcılar/İSTANBUL)

Score Ginsengli Meyve Aromalı Gazlı İçecek İlaç etken maddesi (Sildenafil) 15-04 İstandol İçecek ve Gıda ÜretimKadir KIRIMLI (Büyükçekmece/ İSTANBUL)

Full+Full Energy Karışık Meyve Aromalı Gazlı İçecek İlaç etken maddesi (Sildenafil) Full+Full Karışık Meyve Aromalı Gazlı İçecek İlaç etken maddesi (Sildenafil) 13.05.2017 Herbalmed Gıda Ürünleri İmalatı ve PaketlenmesiErol HAMARAT (Küçükçekmece/ İSTANBUL) 7/24 Love Meyve Aromalı Gazlı İçecek İlaç etken maddesi (Sildenafil) HP1003

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN