Hafriyat kamyonlarına denetim gerçekleştirildi

Hafriyat kamyonlarına denetim gerçekleştirildi

Arnavutköy'de sivil trafik ekipleri tarafından, hafriyat kamyonlarına yönelik yapılan denetimde kurallara uymayan şoförlere ceza kesildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü Sivil Trafik Ekipler Amirliği, Arnavutköy İlçesi Bolluca Gölpark Evleri önünde hafriyat kamyonlarına yönelik denetim yapıldı. Yapılan denetimde ekipler hafriyat kamyonlarını tek tek durdurarak kimlik kontrolü yaptı. 

Kurallara uymayan şoförlere cezai işlem uygulayan ekipler, araçların muayenelerini, kasalarında branda olup olmadığını, taşıdıklarını yükün uygun tonajda olup olmadığını kontrol ederken, plakaları okunmayan kamyonları da belirledi. 

'BAŞKA BİR DÖKÜM YERİ AÇILSIN'

Döküm yerlerinin yetersizliğinden yakınan, 30 yıllık hafriyat kamyon şoförü Murat Çakmak, "Denetimler yapılsın, her zaman yapılsın biz buna kesinlikle bir şey demiyoruz. Ama 1 tane döküm yeri var. İstanbul Avrupa yakasında bir döküm yeri var çok sıkıntı yaşıyoruz. Buna bir çare bulunmasını rica ediyorum. Başka bir döküm alanı açılsın. Çok sıkıntı yaşıyoruz. Tek döküm olduğu için çok sıra bekliyoruz. Günde 1-2 servis zor atabiliyoruz. İnsanların biraz rahat etmesi için 1-2 dökümün daha açılması lazım" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN