Haftanın iPhone ve iPad oyunları

Haftanın iPhone 
ve iPad oyunları

Haftanın öne çıkan iPad ve iPhone oyunlarını sizler için bir araya getirdik. Freak Circus Racing, CivMiner - A CivCrafter Expansion ve FIFA 15 UT sizi bekliyor.

Freak Circus Racing

Sirk karakterleri ile yarıştığınız oyunda eğlence adeta tavan yapıyor. Ekranın altındaki gaz ve fren butonlarının kullanımı ise sizi yarışta öne çıkarıyor.

15-07/11/race.jpg

Zorlu ve renkli bir oyun olmasının yanı sıra bağımlılık yapabilme ihtimali de var. Aman kaptırmayın!

15-07/11/civ.jpg

CivMiner - A CivCrafter Expansion

Minecraft benzeri bir oyun olan CivMiner - A CivCrafter Expansion, taş ve canavarların kazı yoluyla ortaya çıkarılması temasına dayalı. Kazı işlemini dokunarak yapıyorsunuz ve oyunun grafikleri ve ücretsiz oluşu, Minecraft severler için onu favoriler arasında konumlandırıyor.

15-07/11/screen640x640.jpg

Stick Tennis Tour

Tenis oyunlarının karakteristik yapısı uzun yıllardır aynıdır. Sağa ve sola hareket eder, gelen topa raketle vurursunuz. Topu yüksekten ya da sert bir şekilde karşı tarafa geçirmek de işin kilit noktalarından biridir. Stick Tennis Tour ise bu oynanışı muazzam grafiklerle beraber sunuyor. Kort, izleyiciler ve efektler de övgüye değer. Mutlaka deneyin.

15-07/11/fifa15-screen02-and_656x369.jpg

FIFA 15 UT

FIFA 15 severler için Ramazan’a özel kampanya ile iOS platformunda ücretsiz olarak sunulan oyun, spor türüne dair en iyi yapımlar arasında. Electronic Arts imzası taşıyan oyunda size öntanımlı bir kadro veriliyor, maçlara çıkıyor ve kazandıkça kadronuzu geliştirme imkanına sahip oluyorsunuz.

Size adeta gerçek bir futbol maçı atmosferi yaşatan ve uygulama içi satın alımlar ile daha da zengin bir deneyim sunan FIFA 15 Ultimate Team oyununu ücretsiz olduğu bu dönemde mutlaka deneyin. 1.2 GB boş depolama alanına ihtiyaç duyduğunu da belirtelim.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN