Hakan Taşıyan kimdir, kaç yaşında, nereli, evli mi? İşte hayat hikayesi

Hakan Taşıyan kimdir, kaç yaşında, nereli, evli mi? İşte hayat hikayesi

Şarkılar Bizi Söyler Programı'na konuk olacak ünlü şarkıcı Hakan Taşıyan'ın hastalığı, sevenlerini üzmüştü. Geçen yıldan beri çoklu organ yetmezliği nedeniyle diyaliz makinesine bağlanan ünlü şarkıcının, karaciğer ve böbrek nakli olmasının ardından tedavisinde önemli bir mesafe katledildi. Sağlık durumu iyileşen ünlü şarkıcı uzun zaman sonra yeniden ekran karşısına çıkacak. İşte, Hakan Taşıyan biyografisi...

Bir süre geçirdiği böbrek ve karaciğer sorunları nedeniyle Hakan Taşıyan'ın sağlık durumu kötüye giden ünlü sanatçı, kendini toparlamasının ardından ekranlara döndü. Mart 2021'de karaciğer ve böbrek yetmezliği nedeniyle ölüm tehlikesi yaşayan deneyimli şarkıcı, 7 ay boyunca diyaliz makinesine bağlı kaldı. Temmuz 2021'de böbrek ve karaciğer nakli olarak sağlığına kavuşma yolunda önemli bir adım atan Hakan Taşıyan, geçen gün gittiği bir mekanda 'Güz Gülleri' şarkısını seslendirdi. Ünlü sanatçı bu akşam Kanal D'de yayımlanacak Şarkılar Bizi Söyler programına konuk olarak katılacak ve sevilen parçalarını seslendirecek.

Hastanede tedavi gördüğü dönemde Hakan Taşıyan'ın sağlığı ile ilgili ailesinden yapılan açıklamada, ünlü şarkıcının diyaliz makinesine bağlandığı, acil olarak karaciğer ve böbrek nakli olması gerektiği belirtilmişti.

Organ nakli olmasının ardından organ bağışının önemi dikkat çeken Hakan Taşıyan, şunları söylemişti: "Bana umut ışığı oldular. Tekrar hayata döndüm. Yeni bir hayata başladım. Şifa bekleyen hastalara umut ışığı olalım. Bir organ bir hayattır, umutsuz insanlarımıza umut olalım. Bu konu hakkında daha aydın olalım. Çok hassas bir konudur. Allah bizleri sevdiklerimizden ayırmasın."

HAKAN TAŞIYAN'IN SON HALİ

071220211048301608989-1.jpg

HAKAN TAŞIYAN'IN HAYATI

1 Nisan 1973 tarihinde Ankara'da dünyaya geldi. Hakan Taşıyan, baba tarafından aslen Diyarbakırlıdır, anne tarafından Trabzonludur.

Çocukluk yaşlarında saz çalmayı öğrendi. Babasıyla birlikte gittiği düğünlerde çaldı ve söyledi. Askerlik görevi sırasında söylediği şarkılarla komutanları tarafından sesi beğenildi.

İlk kasetini çıkarmak üzere gittiği İstanbul Unkapanı'ndaki yapımcılar, Müslüm Gürses'i taklit ettiğini düşünüp ilgi göstermedi. Bunun ardından Ankara'ya giden Hakan Taşıyan, ilk kaseti olan Hesabım Bitmedi albümünü burada piyasaya çıkardı.

1997 yılında 'Sensiz İki Gün' aslı ikinci albümünü çıkardı. Bu albümle beraber kendi hayran kitlesi oluştu, konserlerine ilgi arttı.

Müzik kariyerinin yanından oyuncuk geçmişi de olan Hakan Taşıyan, 1998'de 'Hesabım Bitmedi' adlı dizide Hilal Aslangiray ve Ebru Destan ile başrol oynadı. 2001 yılında 'Güz Gülleri' isimli dizide rol aldı.

Müslüm Gürses'e olan benzerliği ve 'Güz Gülleri' şarkısını kendi üslubuyla yorumlaması beğeni topladı.

ÖZEL YAŞAMI

1973 doğumlu olan Hakan Taşıyan, 2022 yılı itibarıyla 49 yaşındadır ve bekardır.

Hakan Taşıyan 1.82 metre boyunda, 78 kilo ve koç burcudur.

Sosyal paylaşım sitesi Instagram'da @hakantasiyanresmi, Twitter'da @hakantsynresmi kullanıcı adıyla yer almaktadır.

maxresdefault1.jpg

HAKAN TAŞIYAN ALBÜMLERİ

1996 - Hesabım Bitmedi
1997 - Sensiz İki Gün
1998 - Gözün Sevem
1999 - A Canım Kıymetini Bilemedim
2000 - Güz Gülleri
2002 - Mor Hicranlar
2003 - Hakan Taşıyan
2004 - Türkülerle
2005 - Mutluluk Yağmuru
2006 - Ya Sen Ya Hiç
2012 - Gitme Gülüm
2018 - Sessiz Sedasız Dönüş
2019 - Ben Küskünüm Feleğe
2020 - Aramadın

HAKAN TAŞIYAN DİZİLERİ

1998 - Hesabım Bitmedi (Hakan)
2001 - Güz Gülleri (Kemal)
2015 - Kardeş payı (Hakan Taşıyan)

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN