Hakkari’de Köydes toplantısı

Hakkari’de Köydes toplantısı

Hakkari Valisi İdris Akbıyık başkanlığında Köylerin Altyapısının Desteklenme Projesi (KÖYDES) genel değerlendirme toplantısı yapıldı

Valilik Toplantı Salonu’nda yapılan toplantıya Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mustafa Duruk, Vali Yardımcısı Aziz Gölbaşı, Yüksekova Kaymakamı Ramazan Kendüzler, Çukurca Kaymakamı Temel Ayca, Şemdinli Kaymakamı Muhammet Fuat Türkman ve kurum yetkilileri katıldı. Toplantıda bir açıklama yapan Vali İdris Akbıyık, Hakkari ve ilçelerinde yapılacak olan hizmetlerin değerlendirmesini yapacaklarını belirtti. Vali Akbıyık, “Hakkari ili ve ilçelerinde yapacağımız köylerin altyapısı, üst yapısı, yol, su, kanalizasyon, sulama gibi 2019 yılı için planlamış olduğumuz, hizmetlerin değerlendirilmesini yapacağız. İmkanlarımız ölçüsünde de proje ve diğer çalışmalara başlayacağız. Ayrıca önümüzdeki Pazar günü tüm ülkemizde mahalli idareler seçimleri olacak. Bu konuda da seçimin huzur ve güven içerisinde geçmesi için ne tür tedbirler aldık bunları ayrıca değerlendirmesini yapacağız” dedi.

HAKKARİ/İHA


(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN