İlk kez vali gören vatandaş şaşkınlığını gizleyemedi

İlk kez vali gören vatandaş şaşkınlığını gizleyemedi

Hakkâri Valisi İdris Akbıyık, merkezine bağlı Durankaya Beldesini ziyareti sırasında karşılaştığı vatandaşla ilginç bir diyalog yaşadı

Çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Durankaya Beldesine giderken yolda gördüğü çeşmeden su içmek için durarak makam aracından inen Vali Akbıyık, burada karşılaştığı Abdullah Tatlı isimli çoban ile bir süre sohbet etti. Vali Akbıyık’ın sıcak ve samimi davranışından memnun kalan Tatlı, "Hayatımda ilk kez bir Vali görüyorum, şu anda çok şaşkınım. Daha önce hep televizyonlarda Vali görüyordum. Bugün ilk kez canlı olarak bir Vali gördüm ve sohbet ediyorum. Bundan dolayı da çok mutlu oldum. Allah sizden razı olsun" dedi.Vali Akbıyık, Durankaya Beldesinde yaklaşık 4 yıldır çobanlık yaparak ailesinin geçimini sağladığını belirten vatandaş ile günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.

HAKKARİ/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN