Haluk Bilginer İngiliz dizisinde kötü adamı canlandırdı

Haluk Bilginer İngiliz dizisinde kötü adamı canlandırdı

Haluk Bilginer’in kötü adam Dr. Hugo Gref karakteriyle başrolünde yer aldığı İngiliz yapımı Alex Rider dizisi, haziran ayında Amazon Prime’da izleyiciyle buluşacak.

Türk sinemasının ustalarından Haluk Bilginer’in başrolünde yer aldığı İngiliz yapımı Alex Rider dizisi haziran ayında izleyiciyle buluşacak. puhutv’de yayınlanan Şahsiyet dizisindeki Agah Beyoğlu rolüyle bu yıl Uluslararası Emmy Ödülleri’nde ‘En İyi Erkek Oyuncu’ ödülünü kazanan Haluk Bilginer, İngiliz korku-gerilim yazarı Anthony Horowitz’in aynı isimli kitabından uyarlanan İngiliz yapımı Alex Rider dizisinde kötü adam Dr. Hugo Gref’i canlandırıyor. Çekimleri İngiltere ve Romanya’da gerçekleşen, genç bir ajanın hikayesini anlatan, Sony Pictures Television ve Eleventh Hour Films’in ortak yapımı dizi 8 bölümden oluşuyor. Dizinin ana karakteri Alex Rider’ı Otto Farrant üstlenirken Vicky McClure, Andrew Buchan ve Stephen Dillane gibi deneyimli oyuncular da diğer başrol oyuncuları. Dizi, Netflix’e rakip olmaya çalışan Amazon Prime’da izleyiciyle buluşacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN