Hamaney’in danışmanı ikinci kez koronavirüse yakalandı

Hamaney’in danışmanı ikinci kez koronavirüse yakalandı

İran’ın bir önceki Meclis Başkanı ve İran dini lideri Ayetullah Ali Hamaney’in danışmanı Ali Laricani, ikinci kez koronavirüse yakalandı. 

İran'da eski Meclis Başkanı ve İran dini lideri Ayetullah Ali Hamaney'in danışmanı olan Ali Laricani'nin 3 ay aradan sonra tekrar yeni tip koronavirüse (Kovid-19) yakalandığı bildirildi.

HASTANEDE KARANTİNAYA ALINDI

Test sonuçları pozitif çıkan Laricani'nin başkent Tahran'da hastaneye kaldırıldığı aktarıldı. Laricani'nin durumunun iyi olduğu ve karantina altında olduğu ifade edildi.

2 NİSAN'DA DA VİRÜSE YAKALANMIŞTI

Eski İran Meclis Başkanı Ali Laricani, 2 Nisan'da koronavirüse yakalanmış ve 24 günlük karantina sürecinin ardından iyileşerek görevinin başına dönmüştü.

GÜNEY KORE'DE YAPILAN ARAŞTIRMA "İMKANSIZ" DEMİŞTİ

İyileşen koronavirüs hastalarına virüsün ikinci kez bulaşıp bulaşmayacağına ilişkin tartışmalar sürerken Güney Kore bu yöndeki araştırmanın sonuçlarını geçtiğimiz aylarda açıklamıştı. Araştırmacılar insanların iki kez koronavirüse yakalanmasının imkansız olduğunu iddia etmişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN