Harbiyeli annesi Melek Çetinkaya tahliye edildi

Harbiyeli annesi Melek Çetinkaya tahliye edildi

Hava Harp Okulu öğrencisi olan oğlu Furkan Çetinkaya’nın, haksız yere darbeye teşebbüsle suçlandığını söyleyerek, Akit TV'de yaptığı açıklamaları nedeniyle 17 Temmuz'da tutuklanan Melek Çetinkaya, ilk duruşmada tahliye edildi.

17 Temmuz'dan itibaren Bakırköy Kapalı Kadın Cezaevi’nde tutuklu bulunan Harbiyeli annesi Melek Çetinkaya, tutukluluğunun 66. gününde hakim karşısına çıktı. Melek Çetinkaya ilk duruşmada tahliye edildi.

Tahliye haberini sosyal medyada duyuran kızı Rüveyda Çetinkaya, “Tutuklunun haline son verilmesine… Karar: TAHLİYE :)” paylaşımında bulundu.

NE OLMUŞTU?

Melek Çetinkaya, Akit TV’de çıktığı programından ardından ‘suç ve suçluyu övme’ suçundan tutuklanarak cezaevine gönderilmişri. Hava Harp Okulu öğrencisi olan oğlu Furkan Çetinkaya’nın müebbet hapis cezasıyla cezalandırılmasının ardından dört yıl boyunca sokaklarda ‘Öğrenciden darbeci olmaz’, ‘Askeri okul öğrencilerine adalet istiyoruz’ diyerek adalet talebinde bulunan Çetinkaya, defalarca gözaltına alınmış, yerlerde sürüklenmiş ve en sonunda da tutuklanmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN