Haribo gıda ve üretim mühendisi arıyor | Başvuru şartları belli oldu

Haribo gıda ve üretim mühendisi arıyor | Başvuru şartları belli oldu

Haribo firması, gıda ve üretim mühendislerini bünyesinde barındırmak için kariyer.net üzerinden alım yapacağını duyurdu. 3 yıllık üretim ve işletme alanlarında deneyimli gıda ve üretim mühendislerinin başvuru yapacağı iş ilanında İngilizce şartı aranıyor.

Lisans ve yüksek lisans mezunlarının başvuru yapabileceği Haribo’nun gıda mühendisliği ilanının başvuru şartları belli oldu. Askerliğini yapan, 3-6 yıllık tecrübeli adaylara öncelik verilecek. Haribo, gıda ve üretim mühendisini İstanbul Avrupa yakasındaki merkezinde istihdam edecek.

HARİBO GIDA VE ÜRETİM MÜHENDİSİ BAŞVURU ŞARTLARI NE?

Gıda sektöründe 3 yıllık üretim-işletme alanlarında deneyimli, üniversitelerin Gıda Mühendisliği bölümlerinden mezun, organizasyon, planlama, raporlama, ekip yönetimi konularında tecrübeli, drajeleme bölümünde bilgisi olan, MS Office programlarını etkin kullanan, stratejik ve analitik düşünme becerisine sahip, erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış ve iyi derecede İngilizce bilen adaylar Haribo’nun gıda ve üretim mühendisliği için açtığı iş ilanına başvuruda bulunabilir.

HARİBO’NUN AÇTIĞI GIDA VE ÜRETİM MÜHENDİSİ İÇİN İLANININ DETAYLARI

Ürün kalitesini ve sürekliliğini sağlamak için üretimde olabilecek aksamalara müdahale edecek, üretim planındaki ürünlerin üretim prosedürüne ve talimatlara göre üretilmesi için koordinasyonu sağlayacak, verimlilik ve üretimi artırıcı hamlelerde bulunacak, iyileştirici projeleri tasarlayarak uygulayacak, üretim için gerekli olan hammadde stoklarının düzenli bir şekilde takibini yapacak ve periyodik üretim raporları hazırlayacak bir gıda ve üretim mühendisi alınacak.

haribo-gida-ve-uretim-muhendisi-ariyor-basvuru-sartlari-belli-oldu.jpg

ADAYLARDA ARANAN KRİTERLER

Ortalama 3-6 yıl tecrübeli ve askerliğini yapan, üniversite veya yüksek lisans mezunu, ileri düzeyde yazma, konuşma ve anlama becerisinde İngilizce bilen adaylara öncelik verilecek.

Söz konusu ilan, İstanbul’un Avrupa yakasında istihdam edilmek üzere açıldı.

HARİBO FİRMASI HAKKINDA

Haribo, 1920’de Hans Riegel tarafından kuruldu.

Haribo, Almanya’da bulunan Bonn'un bir banliyösündeki küçük bir avluda, bir çuval şeker ve bir bakır kazanıyla üretimine başladı. Hans Riegel tarafından üretilen lezzetli şekerlemeler kısa bir sürenin ardından, özellikle de şimdiki adı Altın Ayıcık olan ‘Dans Eden Ayıcıklar’ kısa zaman içerisinde çocuk veya büyük herkesin beğenisini kazandı. Kurucusunun tutkusuyla Almanya hâricinde de kısa zaman içerisinde ün kazanan Haribo, uluslararası başarılar kazanırken, jöleli şekerleme ile meyan kökü sektöründe önemli kazanımlar elde etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN