Senaristler harekete geçti! Harry Potter'la ilgili sürpriz gelişme

Senaristler harekete geçti! Harry Potter'la ilgili sürpriz gelişme

Sinemada gişe rekorları kıran Harry Potter’ın HBO Max’te yepyeni bir senaryoyla dizi olarak yayınlanması için çalışmalara başlandı. Kaynaklara göre WarnerMedia, kitap ve sinema filmi olarak sunulan Harry Potter’ın dizi versiyonu için senaristlerle görüşüyor.

KARAR.COM | DIŞ HABERLER 

HBO Max ve Warners yöneticileri, İngiliz yazar J. K. Rowling’in yedi kitaplık fantastik roman serisi olan Harry Potter’ın dizi versiyonu için henüz erken aşamada olduklarını hatırlatırken, potansiyel yazarlarla dizi için keşif toplantıları yaptıklarını söyledi. 

The Hollywood Reporter ve Variety dergisinin bildirdiğine göre, herhangi bir yazarla henüz anlaşmadıklarını belirten Warner Bros. ve HBO Max yetkilileri, stüdyoda yapım aşamasında olan hiçbir Harry Potter serisi olmadığını söyledi. 

İngiliz yazar J.K. Rowling’in kaleme aldığı 7 kitaptan oluşan fantastik roman Harry Potter, dünya çapında 500 milyondan fazla sattı. Tüm zamanların en popüler serilerinden olan Harry Potter romanları, daha sonra dünya çapında yaklaşık 8 milyar dolar hasılat yapan filmlere dönüştürüldü. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN