Hatay Büyükşehir Belediyesi'nin kış hazırlıkları sürüyor

Hatay Büyükşehir Belediyesi'nin kış hazırlıkları sürüyor

Hatay Büyükşehir Belediyesi kentin altyapı ve üstyapı sorunlarını giderme noktasında tüm birimleriyle koordineli çalışmaya devam ediyor.

Antakya Üzümdalı Mahallesi bağlantı yolu kenarında yağmur sularının tahliyesi için V kanal yapım çalışmasını sürdüren Büyükşehir ekipleri, Samandağ Çevlik Mahallesi’nin en büyük sorunlarından birini de ortadan kaldırıyor.

Büyükşehir ekipleri, yağmur sularının birikmesinden dolayı büyük mağduriyet yaşayan Çevlik Mahallesi sakinlerinin yaşadığı sıkıntıyı yaptığı yeni beton kanal ve kompozit mazgallarla bertaraf etmek için çaba harcıyor.

Aynı bölgede çevre düzenlemesi ve kaldırım yapım çalışması da gerçekleştiren ekipler, yaz turizminin kalbi olan Çevlik’in hak ettiği değere ulaşması için çalışmalarını sürdüreceklerini ifade etti.
 

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN