Hatice Tusu kimdir, kaç yaşında? Hatice Tusu bulundu mu, katili kim?

Hatice Tusu kimdir, kaç yaşında? Hatice Tusu bulundu mu, katili kim?

Müge Anlı'da kayıp olarak aranan Hatice Tusu'nun öldürülmesine ilişkin yeni gelişmeler yaşanıyor. Sosyal medyada, 'Müge Anlı'da aranan Hatice Tusu öldürüldü mü?' sorusunun yanıtı tartışılıyor. İşte detaylar...

Aydın'ın Didim ilçesinde 10 Ekim 2020'den bu yana kayıp olan ve kendisinden haber alınmayan eski hemşire Hatice Tusu'nun erkek arkadaşı tarafından öldürülerek bataklığa atılmasının yankıları devam ediyor. Müge Anlı'da kayıp olarak aranan 'Hatice Tusu hakkında bilgiler' merak ediliyor. Detaylar haberimizde...

HATİCE TUSU KİMDİR?

59 yaşındaki eski hemşire Hatice Tusu Aydın'ın Didim ilçesinde yaşıyor ve Görkem Öner adında bir oğlu var. 10 Ekim'den bu yana kayıp olan 59 yaşındaki eski hemşire Hatice Tusu'nıun polis tarafından gözaltına alınan erkek arkadaşı Hatice Tusu'yu öldürdüğünü itiraf etti. Aydın'ın Didim ilçesinde kayıp olan ve Müge Anlı'ya başvuran kadının çocuklarının açıklamalarının ardından gündeme geldi. Polis tarafından erkek arkadaşının gözaltına alınması ile sır perdesi aralandı.

HATİCE TUSU'YA NE OLDU?

Didim'de yaşayan emekli hemşire Hatice Tusu'dan (59) haber alamayan yakınları polise kayıp başvurusunda bulundu. 10 Ekim tarihinde Efeler Mahallesi'ndeki evinden ayrılan ve bir daha haber alınamayan iki çocuk annesi Hatice Tusu'yu bulmak için polis ekipleri çalışma başlattı. Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri bölgedeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı.

hatice-tusu-hatice-tusunun-katili-itiraf-etti.jpg

HATİCE TUSU BULUNDU MU?

Yapılan incelemede Hatice Tusu'nun en son erkek arkadaşı S.A. ile buluştuğunu belirleyen polis, emekli hemşirenin erkek arkadaşını gözaltına aldı. S.A.'nın emniyetteki sorgusunda cinayeti itiraf ettiği, bir süre tartıştıktan sonra kavga ettiklerini ve boğazını sıktığını, burnundan kan gelmesi sonucunda da öldüğünü anladığını ifade ettiği öğrenildi.

Emekli hemşire olan Hatice Tusu'nun erkek arkadaşı tarafından Hisar Mahallesi Sağtur Plajı'na gömüldüğünün öğrenilmesi üzerine bölgede arama yapıldı. Ekipler bölgede yaptıkları çalışmalarda emekli hemşirenin cansız bedenini toprağa gömülü şekilde buldu. Emekli hemşirenin kesin ölüm nedeninin yapılacak olan otopsinin ardından belirleneceği öğrenildi. 

HATİCE TUSU’NIN CESEDİ NEREDE BULUNDU?

Aydın'ın Didim ilçesinde 11 Ekim'den bu yana kayıp olarak aranan emekli hemşire Hatice Tusu'nun öldürüldüğü belirlendi. Gözaltına alınan zanlı S.A.'nın itirafı üzerine yapılan aramada kadının cesedi bataklıkta bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN