Havalar ısındı derken... Batı'ya yeniden sağanak geliyor

Havalar ısındı derken... Batı'ya yeniden sağanak geliyor

Meteoroloji, geçen hafta yoğun kar yağışının etkili olduğu Marmara ve Ege için uyardı. Özellikle İstanbul'da da etkili olan kar yağışı sonrası yine peş peşe açıklamalar geldi. Buna göre, Marmara, Ege'nin batısı ve Batı Akdeniz'de sağanak, kıyı kesimlerinde yer yer gök gürültülü sağanak bekleniyor.

Meteoroloji yine peş peşe uyarılarda bulundu, Marmara, Ege'nin batısı ve Batı Akdeniz'de sağanak bekleniyor.

BATI VE KUZEY KESİMLERİNE DİKKAT!

Meteoroloji'nin son uyarıya göre, yarın sabah saatlerine kadar ülkenin batı ve kuzey kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu olacağı öngörülüyor.

Marmara, Ege'nin batısı ve Batı Akdeniz'de sağanak, kıyı kesimlerinde yer yer gök gürültülü sağanak bekleniyor, diğer yerlerde havanın az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

ÖZELLİKLE İZMİR'DE KUVVETLİ OLACAK

Yağışların Çanakkale'nin güneyi, İzmir geneli ve Balıkesir’in batısında yerel kuvvetli olacak. İç ve doğu kesimlerde yer yer pus ve sis görüleceği tahmin ediliyor.

DOĞU İÇİN BUZ VE DON UYARISI

İç Anadolu'nun doğusu ve Doğu Anadolu'da yer yer kuvvetli buzlanma ve don olayı beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.

Sıcaklıkların artarak mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye devam etmesi bekleniyor.

DİKKAT! MARMARA'DA FIRTINA

Rüzgarın, Marmara ile Orta ve Doğu Karadeniz'de güney, güneybatıdan yer yer kuvvetli, Kuzey Ege kıyıları ile Marmara'nın batısı ve güneyinde yer yer kısa süreli fırtına şeklinde esmesi öngörülüyor.

PERŞEMBE GÜNÜ KAR GELİYOR

Öte yandan özellikle İstanbul ve Ankara başta olmak üzere Marmara, Ege'nin iç kesimleri, İç Anadolu, Doğu Anadolu ve Karadeniz'in batı bölgelerinde kar yağışı bekleniyor. Yağışların Perşembe gününden itibaren kara dönüşeceği tahmin ediliyor.

İL İL HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYIN

5 GÜNLÜK HARİTALI HAVA DURUMU TAHMİNLERİ:

24 OCAK 2021 PAZAR

01-002.jpg

25 OCAK 2021 PAZARTESİ

02-001.jpg

26 OCAK 2021 SALI

03.jpg

27 OCAK 2021 ÇARŞAMBA

04.jpg

28 OCAK 2021 PERŞEMBE

05.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN