10 dakikada göz altı morluklarını yok etmek için 2 hızlı çözüm! İşte koyu halkaları ortadan kaldırmanın en kolay yolu

10 dakikada göz altı morluklarını yok etmek için 2 hızlı çözüm! İşte koyu halkaları ortadan kaldırmanın en kolay yolu

Göz altı morlukları hem kadınları hem de erkekleri etkileyen bir kusurdur. Ten rengine bağlı olarak koyu halkalar morumsu, mavimsi veya gri, neredeyse siyah görünür. Ayrıca bazen yeşilimsi sarıdırlar. Her durumda, renk nüansı ne olursa olsun, yorgun ve bitkin, neredeyse dağınık bir görünüm verirler.

Genel olarak, göz altı morluklarının yanı sıra göz altı torbalarına da uykusuzluk ve iyi bir dinlenmenin neden olduğunu düşünmeye meyilliyiz. Evet bu doğru. Ancak koyu halkalar sadece birkaç saat uyumaya bağlı değildir. Nedenleri çoktur ve çeşitlidir. İlk olarak, temelde genetik bir yatkınlık olacaktır. Diğer nedenler stres, sigara içme alışkanlığı, dehidrasyon, düzensiz beslenme ve normal yaşlanma süreci olabilir.

1-006.jpg

KOYU HALKALAR: KREMLER VE DİĞER ÜRÜNLERLE DÜZELTİCİ MAKYAJ

Elbette, erkeklere kıyasla kadınların koyu halkaları gidermek için ekstra bir silahı var. Aslında onları makyajla maskeleyebilir ve gizleyebilirler. Koyu halkaları düzeltmek için doğru kapatıcıyı nasıl seçeceğinizi bilmeniz gerekir. Aslında piyasada birçok farklı kalite buluyoruz. Öyleyse, ana düzelticilerin ve ilgili koyu halka türlerinin hızlı bir açıklamasını görelim.

Sarı kapatıcı, mavi / mor koyu halkaları iyi kapatır. Şeftali / kayısı rengi, açık mavi koyu halkalar durumunda gösterilir. Yeşil ise kırmızı noktaları iyi kapatır. Bu nedenle sivilceleri kapatmak için de kullanılır.

DOĞAL YÖNTEMLER

Kozmetiklere geçerli bir alternatif, büyüklerimizin ilaçları olabilir. Aslında, çoğu mutfakta her zaman bulunan doğal malzemelerle koyu halkaları hafifletmenin birçok yolu vardır. Büyüklerimizin önerdiği en iyi bilinen ev ilaçları arasında buz paketleri, soğuk su ve papatya paketleri bulunur. 10 ila 15 dakika boyunca salatalık dilimleri veya çiğ patatesin uygulamasına ek olarak. Sonraki birkaç satırda diğer faydalı püf noktalarını açıklayacağız.

2-008.jpg

BUZA EK OLARAK SİYAH KOYU HALKALARI GİDERMEK İÇİN 2 HIZLI YÖNTEM

Çok hızlı bir çözüm önererek başlayalım. Aloe vera, mükemmel bir iyileştirici ajan olmasının yanı sıra cildi nemlendiren ve tonlandıran bir bitkidir. Koyu halkaları tedavi etmek için bir damla jel alın ve jel tamamen emilene kadar gözün alt kısmına hafifçe masaj yapın.

Şimdi sodyum bikarbonat kullanımını içeren bir yöntem görelim. Biraz sıcak su ve biraz papatyayı yumuşak bir hamur elde edene kadar karıştırın. Karışımı pamuklu bir ped ile kapalı gözlere uygulayın ve yaklaşık on dakika bekleyin. Siyah koyu halkaları gidermek için az önce açıklanan 2 hızlı çözüm, sabahları güzel, enerjik bir görünüme sahip olmak ve acil durumlarda, örneğin önemli bir randevu durumunda süper kolay çözümlerdir.

KOYU HALKALARI GİDERMEK İÇİN NE YİYEBİLİRİZ?

İyi ya da kötü, beslenme her zaman sağlığımızı etkiler. Bu nedenle aynı şey koyu halkalar için de geçerli olacaktır. Bunları önlemek veya hafifletmek için C ve K vitaminleri açısından zengin yiyecekler yemek önemlidir. Bazı örnekler: kivi, portakal, limon, üzüm, mandalina ve biber.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN